sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

STA
STA
0 23.03.2022 09:39:00

ANŽE KOPITAR in soigralci do nove prepričljive zmage

Reuters
Los Angeles Kings so v severnoameriški hokejski ligi NHL v pretekli noči zabeležili novo prepričljivo zmago. Na domačem ledu so s 6:1 premagali neposredne tekmece za mesta v končnici Nashville Predators. Prvo ime tekme je z dvema zadetkoma in podajo bil Quinton Byfield, slovenski zvezdnik pri kraljih Anže Kopitar je prispeval dve podaji.

Kopitar je podal pri dveh zadetkih Adriana Kempeja. Ta je v 4. minuti dosegel prvi gol na tekmi za Los Angeles. Kralji so nato v dominantni prvi tretjini dosegli še dva zadetka.

V drugi so gosti zmanjšali zaostanek z zadetkom Philipa Tomasina, a Los Angeles je nato v zadnji tretjini potrdil prevlado z novimi tremi zadetki - oba Byfielda in še drugega Kempeja.



Los Angeles je zdaj z 78 točkah na šestem mestu v zahodni konferenci tik za Nashvillom, ki ima isto število točk, a je dosegel dve zmagi več ob eni odigrani tekmi manj.

Med vodilnimi moštvi v ligi so v pretekli noči bili na ledu hokejisti Carolina Hurricanes, ki so na domačem ledu v Raleighu s 3:2 premagali prvake Tampa Bay Lightning za prvo zmaga na zadnjih štirih tekmah. Carolina je z 90 točkami na drugem mestu vzhoda za Florido z enakim izkupičkom točk. Na vrhu zahoda in lige so še naprej Colorado Avalanche s 95 točkami.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike