sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

hu
hu
0 03.05.2015 16:16:00

Anže Kopitar: Napredovali smo, imamo pa še rezerve

Reuters
Slovenska izbrana vrsta je proti Rusiji doživela drugi poraz na dveh tekmah.

Včeraj vidno jezni in razočarani selektor Matjaž Kopitar je bil klub porazu zadovoljen s tem, kako so se odzvali njegovi varovanci: "Igrali smo proti res vrhunski ekipi. Vedeli smo, da ne bo lahko, smo se pa dobro odzvali. Imeli smo svoje priložnosti, nekaj lahkih golov nam je morda preprečilo še boljši rezultat. A časa za pripravo na tekmo je bilo malo. Včeraj sem bil jezen na fante, a moramo priznati, tako kot so se odzvali, so res pričakali tekmo tako, kot je treba. Zadovoljni ne moremo biti, če gledamo generalno, samo s to tekmo pa smo lahko. V drugi polovici tekme bi morali izkoristiti svoje priložnosti." 

Napredek ekipe in celotne igre je videl tudi Anže Kopitar, ki je dosegel prvega od treh zadetkov na tekmi: "Verjetno smo bili malo bolj sproščeni. Danes smo igrali bolje, bolje prehajali iz obrambne tretjine in imeli več priložnosti v napadu, bilo je nekaj dobrih stvari, ki jih je treba nadgraditi. Treba bo sestaviti tri tretjine, če bomo hoteli premagati Slovake ali kogarkoli drugega. Napredovali smo, imamo pa še rezerve."

Kako pa je bil dvoboj videti iz oči Žige Panceta? "Na začetku smo tako kot včeraj malo zaspali. Puščali smo jim, da prihajajo do priložnosti, ki so jih izkoristili. Tehnično so res dobro podkovani. Potem smo vzpostavili ravnovesje, videli smo, da lahko igramo in prva dva zadetka sta nam dala krila, a žal ni bilo dovolj. Mislim, da smo v drugi polovici tekme prikazali veliko boljšo igro in da so bili malo presenečeni. Morali bomo še večkrat tako odigrati."

Članki iz rubrike