IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

hu
hu
0 11.02.2016 10:13:54

Risi za uvod z Avstrijci

Arsen Perić
Slovenska hokejska reprezentanca bo od danes do sobote sodelovala na mednarodnem turnirju evropskega izziva v Innsbrucku.

Tekmovanje, na katerem sodelujejo še gostiteljica Avstrija, Slovaška in Francija, že pomeni začetek priprav na aprilsko svetovno prvenstvo v Katovicah. Za uvod se bo Slovenija danes ob 20.20 pomerila z Avstrijo.

Selektor Nik Zupančič ima sicer nekaj kadrovskih težav, saj je zaradi poškodb ali bolezni nekaj igralcev odpovedalo nastop, tako je ostal tudi brez Blaža Gregorca in Jana Urbasa, v zadnjem hipu so vskočili Miha Logar, Maks Selan in Gregor Koblar, brez mini priprav na Bledu pa sta ostala člana Slovana Žiga Jeglič in Rok Tičar, ki se bosta soigralcem pridružila šele v Innsbrucku.


Za zanimivo novost so poskrbeli pri Hokejski zvezi Slovenije, kjer so sklenili sodelovanje s Slovenskimi železnicami, del tega projekta pa je bila tudi pot igralcev v Innsbruck, kamor so se odpeljali z vlakom.

Po današnji tekmi z Avstrijo bodo v petek Slovenci ob 16.30 igrali s Francozi, v soboto pa jih ob 12.30 čaka še tekma s Slovaško.

Na turnirju bodo igrali Robert Kristan, Luka Gračnar, Matija Pintarič, Aleš Kranjc, Sabahudin Kovačevič, Andrej Tavželj, Luka Vidmar, Jakob Milovanovič, Klemen Pretnar, Miha Logar, Maks Selan, Rok Tičar, Žiga Jeglič, Robert Sabolič, Žiga Pance, Miha Verlič, Jan Muršak, Ken Ograjenšek, Aleš Mušič, Nik Pem, Žiga Pešut in Gregor Koblar.

Značke: hokej, risi, slovenija

Članki iz rubrike