Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

pp
pp
0 02.10.2015 10:28:31

Pintarič v Francijo, Pance k Sili

Arsen Perić
Slovenska hokejska kolonija je v Franciji dobila novega člana. S prvoligašem Dijon je do konca sezone podpisal pogodbo vratar Matija Pintarič. Napadalec Eric Pance odhaja na preizkušnjo na Madžarsko.

Matija Pintarič je v prejšnji sezoni odlično branil v kazahstanskem prvenstvu in se pred začetkom tega tekmovalnega obdobja odpravil na preizkušnjo k ekipi Arlan Kokshetau. Na koncu ni prišlo do dogovora, tako da je bil 26-letni čuvaj mreže prisiljen v iskanje nove rešitve. Ta je prišla ta teden, Mariborčan je namreč podpisal pogodbo z Dijonom, ki nastopa v najmočnejšem francoskem prvenstvu in je obe tekmi državnega prvenstva izgubil. V najvišjem tekmovanju v deželi ''galskih petelinov'' igra še šest slovenskih hokejistov. Dres Epinala nosijo Andrej Hočevar, Anže Kuralt, Ken Ograjenšek in Gašpr Sušanj, za Gap nastopa Boštjan Goličič, medtem ko je Mitja Šivic, ki igra za Lyon, poškodovan. Ob igralcih na klopi Grenobla sedi Edo Terglav.

Na Madžarskem pa bo delodajalca skušal prepričati Eric Pance. Ta je prejšnjo sezono izpustil, v tej pa je se je odločil, da se vrne na ledene ploskve in okrepil Playboy Slavijo. A ne za dolgo. V prihodnjih treh tednih se bo preizkušal na Madžarskem pri Ujpestu TE, kjer brani Aleš Sila.

Članki iz rubrike