Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bk
bk
0 05.10.2015 10:33:36

Krošljev niz končan

V ligi KHL so konec tedna Slovenci odigrali pet tekem.

Medveščak je vknjižil polovičen izkupiček. V petek je tako premagal Metalurg iz Magnitogorska, Dom sportova je slavil zmago s 4:1. Naš vratar Gašper Krošelj je bil znova sijajen, obranil je kar 33 oziroma 97 odstotkov strelov.
Sinoči se Medveščak z ledu ni odpravil kot zmagovalec, orožje so morali medvedi položiti pred Salavatom, ki jih je premagal s 3:2. Krošelj je obranil 27 oziroma 90 odstotkov strelov, s porazom pa se je tako končal zagrebški niz šestih zaporednih zmag, slovenski čuvaj mreže je bil sicer "kriv" za štiri zmage.


Tudi Slovan je v petek izgubil s Salavatom, ta je bil v Bratislavi s 4:3 boljši po podaljšku. Žiga Jeglič in Rok Tičar sta se v statistiko vpisala s podajo, v 49. minuti sta podala za znižanje zaostanka na 2:3. Žiga je igral dobrih 15 minut in pol, Rok pa slabih 13 in dobil šest od 11 sodniških metov. Sinoči se Slovan spet ni veselil, Metalurg je bil uspešnejši s 5:2. Slovenca sta igrala približno 16 minut in znova vpisala točki. Rok, ki je dobil 12 od 18 "bulijev", je v 50. minuti izenačil na 2:2, ob tem pa mu je Žiga tudi podal.

Zmage se je včeraj veselil CSKA, ki je s 3:1 na Finskem premagal Jokerit. Jan Muršak je igral 17 minut in vknjižil novo podajo, 40 sekund do konca tretje tretjine je podal za vodstvo s 3:1. Ob tem je dobil še štiri od 11 sodniških metov. (bk)

Značke: medveščak, liga-khl

Članki iz rubrike