zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

hu
hu
0 08.03.2015 21:55:02

INL: Čakajoč na razplet pritožbe

Arsen Perić
Po četrtih četrtfinalnih tekmah v mednarodni hokejski ligi INL so že znani polfinalisti tekmovanja.

Zapletlo se je le v slovenskem obračunu, kjer je danes sicer jeseniška ekipa dosegla še četrto zmago proti Playboy Slaviji, a so se njihovi tekmeci pritožili na razplet tretje tekme. Danes je bilo v Zalogu sicer 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) za Gorenjce.

Po petkovi tretji tekmi, ki so jo na Jesenicah dobili domači hokejisti po podaljšku s 4:3, so Založani vložili pritožbo zaradi kršitve pravil. Slavija se je pritožila, da podaljšek ni bil odigran v skladu s pravili tekmovanja v končnici, kjer bi morali igrati dolgi, 20-minutni podaljšek s po petimi igralci obeh ekip na ledu.

Tekmo v Podmežakli pa so igrali po pravilih petminutnih podaljškov v rednem delu tega tekmovanja, s po štirimi igralci na vsaki strani. Jeseničani so sicer zmagoviti gol dosegli v 64. minuti. Jeseniški klub je sporočil, da bo vodstvo tekmovanja odločitev o pritožbi sprejelo šele v ponedeljek.

Danes so v Zalogu sicer zmagali Jeseničani, razplet pa je bil spet tesen. Gostje so povedli že v tretji minuti z zadetkom Saša Rajsarja, nato pa je sredi tekme Luka Tošič povišal na 2:0. A domači so že dve minuti zatem prek Luke Ščapa znižali, potem pa zadetkov ni bilo več, čeprav so Založani ob koncu poskušali tudi brez vratarja, in še četrte zmage so se veselili Jeseničani.

Četrte zmage so danes dosegli še Feldkirch, Lustenau in Zell am See, ki so se tako gladko uvrstili v polfinale.

Četrtfinale, 4. tekme:
Kapfenberg - Feldkirch 3:6 (0:1, 3:1, 0:4) (Feldkirch je napredoval s 4:0 v zmagah)
Bregenzerwald - Lustenau 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) (Lustenau je napredoval s 4:0 v zmagah) Kitzbühel - Zell am See 2:8 (0:1, 1:5, 1:2) (Zell am See je napredoval s 4:0 v zmagah) Playboy Slavija - Sij Acroni Jesenice 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) (Sij Acroni Jesenice so napredovale s 4:0 v zmagah)*

(Opomba: * Slavija se je pritožila na razplet tretje tekme)

Članki iz rubrike