franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 01.07.2015 11:38:16

Jeseničani že sestavljajo ekipo

Arsen Perić
Uprava jeseniškega hokejskega kluba je po imenovanju Dejana Varla na mesto trenerja začela sestavljati ekipo za prihodnjo sezono, prvi pa je nadaljnjo zvestobo obljubil Sašo Rajsar, najboljši jeseniški strelec v minuli sezoni.

Šestindvajsetletni napadalec bo rdeči dres nosil vsaj še eno sezono, čeravno je dobil ponudbe iz tujine, pa tudi iz ljubljanske Olimpije.

"Kar nekaj mamljivih ponudb je prišlo na moj naslov po končani sezoni. Vsako sem vzel resno, jo pretehtal, na koncu pa vseeno sklenil, da je zame najbolje ostati na Jesenicah. V tej sredini sem v pretekli sezoni užival, igrali smo dober hokej, pokazali smo se kot močna ekipa in na koncu to kronali z naslovom državnega prvaka. Cilji predsednika in uprave so za to sezono še višji in to je bil eden od glavnih razlogov, da ostajam v Podmežakli. Poleg tega so vse zadeve v klubu urejene zelo profesionalno, kar je dodaten plus. Veselim se prihajajoče sezone," je pred odhodom na Finsko, kjer bo kot član in-line reprezentance Slovenije nastopil na svetovnem prvenstvu, dejal Rajsar.

Članki iz rubrike