stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 29.06.2016 13:15:34

Rajsar ostaja med železarji

Sašo Rajsar
Arsen Perić
Sedemindvajsetletni hokejski napadalec Sašo Rajsar ostaja zvest dresu slovenskega članskega hokejskega kolektiva z Jesenic. Popularni "Rajko" je sprejel ponujeno mesto v ekipi, ki bo v novi sezoni delovala na profesionalni ravni. Lani prvi strelec Jesenic ima tudi v letošnji sezoni visoke načrte.

"Po končani sezoni je na moj naslov prišlo nekaj ponudb iz tujine. Na prvi pogled ugodna finančna ponudba se z nekaj preračunavanja hitro izkaže, da to vseeno ni. Po koncu sezone ne želim imeti minus na računu. Zato je bila jeseniška ponudba povsem korektna in zame sprejemljiva. Poznam vse razmere, poznam klub, cilje in načrte, publiko, odnos Jesenic do hokeja in vse to mi odgovarja. Poleg tega bomo igrali v odlični ligi, ki bo bolj zahtevna, kar je še en izziv več. Doma imamo restavracijo, kjer sem delal do sedaj. Ampak doma smo se pogovorili, podpirajo me v mojih ciljih, ko pa bo padla odločitev, da s hokejem končam, se bom vrnil v našo restavracijo," je ob podaljšanju sodelovanja z Jesenicami za klubsko spletno stran povedal "Rajko".


Hokejisti Jesenic bodo letos tekmovali v evropskem celinskem pokalu. V tem tekmovanju nastopajo klubi, ki nimajo predstavnikov v evropski hokejski ligi. Zasedbo ekipe HDD SIJ Acroni Jesenice v skupini C v turnirju na Poljskem v Tychyju čakajo domačini GKS Tychy, madžarski DVTK Jegesmedvek Miskolc ter državni prvaki Romunije Dunarea Galati. Železarji bodo v sezoni 2016/17 tekmovali tudi v novoustanovljeni alpski hokejski ligi (AHL), v kateri bodo igrali še klubi iz Italije in Avstrije.

Zbor ekipe bo 1. avgusta v Podmežakli.

Značke: jesenice, rajsar

Članki iz rubrike