Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 24.11.2016 23:24:00

Potolčeni Dončić z Realom do nove zmage

Profimedia
Slovenski košarkarji so v tekmah 9. kroga evrolige dosegli dve zmagi.

Uspešna sta bila Luka Dončić z Realom in Alen Omić z Anadolujem Efesom, Zoran Dragić z Emporiom Armanijem je izgubil, klonil pa je tudi Brose Basket, za katerega Aleksej Nikolić spet ni dobil priložnosti za igro. Anadolu Efes Istanbul je premagal Crveno zvezdo s 100:79, Alen Omić je v nekaj manj kot desetih minutah prispeval dve točki in imel en skok.

Nekoliko vidnejši delež je imel Zoran Dragić, a na koncu ni bilo dovolj za uspeh. Milančani so sicer proti Turkom vodili po treh četrtinah s 63:58, a nato v zadnjem delu povsem popustili in dovolili Fenerbahčeju preobrat. Domača ekipa je dosegla le sedem točk v zadnji četrtini, na koncu je bilo 70:79. Dragić je tekmo končal pri treh točkah v 19 minutah.

Bolečo tekmovalno izkušnjo pa ima mladi slovenski zvezdnik Luka Dončić. Že v uvodu tekme proti Unicsu iz Kazana je dobil udarec v glavo oziroma usta, tako da je tudi zakrvavel, in zdravniška ekipa madridskega kluba mu je pomagala skoraj ves prvi polčas. Vrnil se je pred koncem, pozneje pa v drugem ni več veliko igral in njegova statistika je bila po devetih minutah točkovno prazna, zbral pa je tri podaje in dva skoka. Real je zmagal z 89:75.

Članki iz rubrike