ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 28.09.2016 08:32:28

Erazem Lorbek v Olimpiji? Kaj pravi njegov brat Domen?

alesfevzer.com
Ko se pogovarjamo z Domnom Lorbkom, skoraj nikoli ne moremo niti mimo teme Erazem Lorbek.

Domen Lorbek je pred dnevi podpisal pogodbo s španskim Betisom. Barvi slednjega sta zelena in bela, prav tisti, kakršne ima tudi Union Olimpija, s katero je bil to poletje v pogovorih.

"Žal mi je, da se ni izšlo. Bilo mi je zanimivo v tej smeri, da bi ob primerni ponudbi potem lahko šel iz Olimpije, toda bile so neke druge ovire in se nisem odločil za ta korak. Vse je bilo korektno, nekaj smo se skušali dogovoriti, a potem enostavno ni bilo več pogovora," je povedal Domen Lorbek, ki se je pripravljal skupaj z bratom Erazmom, slednji se po dveh sezonah odsotnosti zaradi poškodb skuša vrniti na parket.



"Mislim, da vas bo še presenetil. Lahko rečem, da še ni rekel zadnje, želi se vrniti. Klubi so v njegovem primeru morda malo negotovi, nihče noče tvegati, ker ne vedo, v kakšnem stanju je. Treba je malo počakati, po dveh sezonah je težje priti nazaj," o starejšem bratu pravi Domen.

Tudi Erazma se (je) omenja(lo) v povezavi z Olimpijo. Kombinacija Ljubljančana, ki se želi vrniti na veliko sceno in kluba, ki bi mu krilni center prišel prav kot Sahari voda, za nameček Slovenec, ki bi bil magnet za navijače, se zdi idealna. "Vem, da je nekaj bilo, a že kar nekaj časa nazaj in takrat se niso dogovorili. Zdaj pa ne vem, če je še aktualno," je o tem povedal Domen Lorbek.

Članki iz rubrike