sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

de
de
0 19.11.2014 23:03:31

Bo Dragić zapustil Phoenix?

Če gre verjeti zapisom onstran luže, bi lahko naš najboljši košarkar Goran Dragić po koncu sezone zapustil Phoenix.

Sonca iz Phoenixa so bila v prejšnji sezoni eno najprijetnejših presenečenj lige NBA. Le za las so zgrešili igranje v končnici, v izjemno težki zahodni konferenci so končali na 9. mestu, zabeležili so 48 zmag in 34 porazov. Blestel je predvsem slovenski reprezentant Goran Dragić, ki je na koncu sezone prejel tudi nagrado za košarkarja, ki je najbolj napredoval.

V letošnji sezoni pa Sunsom ne gre vse po načrtih. Čeprav so svojo ekipo pred začetkom okrepili z odličnim organizatorjem igre, Isaiahom Thomasom, ki je prišel iz Sacramenta, je Phoenix ob šestih zmagah nanizal tudi že kar pet porazov. In kaj je razlog slabšim predstavam? "To je lahko vprašanje. Ker je samo ena žoga, mi pa imamo toliko organizatorjev igre," je dejal Dragić, ki je imel seveda v mislih njega ter njegova soigralca, Erica Bledosea in Thomasa, ki so vsi odlični, a preveč podobni igralci. 



In ker je bolj ali manj jasno, da vsi trije ne morejo igrati skupaj, so začeli v ZDA namigovati, da bi lahko naš as po koncu sezone zamenjal delodajalca. Dragić ima v svoji pogodbi namreč zapisano, da lahko po sezoni 2014-15 postane prost igralec in to opcijo naj bi tudi izkoristil. Pred meseci se je govorilo, da bo osemindvajsetletnik to storil zato, da podpiše večletno pogodbo s Phoenixom, zdaj pa naj bi se celotna situacija spremenila. Gogi naj bi na trgu preveril, kakšno je zanimanje zanj, kot možni destinaciji pa se omenjata Houston in Los Angeles, kjer si Dragića v svojih vrstah močno želijo videti Lakersi

Ni kaj, pred Dragićem je pestro poletje, izključiti pa ne smemo niti možnosti, da bo slovenski organizator igre klub zamenjal že med sezono. Phoenix bi zanj zagotovo iztržil veliko, ob tem pa ne bi tvegal, da bi poleti ob morebitnem njegovem odhodu ostal praznih rok.

Članki iz rubrike