zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

gv
gv
0 05.02.2016 09:02:02

Kakšen spodrsljaj Davisa! (video)

Ko ti tudi 208 centimetrov telesne višine ne pomaga pri preprostemu zabijanju.

V noči na petek so bile v ligi NBA na sporedu štiri tekme. New York Knicks je v noči na petek izgubilo proti Detroit Pistons s 105:111. Slovenec v dresu New Yorka Saša Vujačić je v 11 minutah dosegel dve točki, dva skoka in podajo. S 26 točkami je bil za New York najbolj uspešen Robin Lopez, pri Detroitu jih je Stanley Johnson dosegel 22.

Za Detroit se je izkazal še Reggie Jackson, ki je poleg dveh trojk v zadnjih sekundah prispeval še pomembno podajo za končno zmago gostiteljev. V ključnih trenutkih tekme je zadržal mirne roke in zadel tri proste mete, Detroit pa je v zadnjih 100 sekundah tekme nadigral New York s 16:8.

"V bistvu se sploh ne sekiram. Zaupam v svoje delo in znanje, tudi soigralci me zmeraj podpirajo. Tokrat so mi dejali, naj grem preprosto na igrišče in igram, kot znam," je po tekmi dejal Jackson, ki je tekmo končal z 21 točkami.


V Phoenixu je napadalec Houston Rockets Corey Brewer dosegel rekord sezone s 24 točkami, v zadnjih dveh minutah tekme je dosegel dve trojki. Rakete so sonca premagala s 111:105. Slab večer je imel prvi strelec Houstona James Harden, ki v povprečju na tekmo doseže 27,9 točke, tokrat pa jih je zbral 19.

Los Angeles Lakers so v gosteh premagali New Orleans Pelicans z 99:96 in s tem prišli do druge zaporedne zmage. Znova se je v najboljši luči pokazal 37-letni Kobe Bryant, ki je dosegel 27 točk in ujel 12 odbitih žog. V zadnjih šestih minutah je Bryant, ki je po tej sezoni napovedal upokojitev, dosegel kar tri trojke. V torek je na tekmi proti Minnesoti zbral rekord sezone z 38 točkami. Za poražence je kar 39 točk prispeval center Anthony Davis, podpisal pa se je tudi pod največji spodrsljaj dneva. V enem od protinapadov je sam krenil proti košu in kar bi se moralo končati z novima dvema točkama, se je končalo s pravo blamažo.


Izidi
Detroit Pistons - New York Knicks         111:105
(Saša Vujačić 11 minut, 2 točki, 2 skoka, podaja za New York)
Phoenix Suns - Houston Rockets            105:111
New Orleans Pelicans - Los Angeles Lakers  96:99
Portland Trail Blazers - Toronto Raptors  103:110
Značke: davis, nba

Članki iz rubrike