sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ku
ku
0 17.05.2016 18:53:06

Pet najbolj prodajanih dresov v ligi NBA, na četrtem mestu veliko presenečenje

Vas zanima, dresi katerih košarkarjev so se v letošnji sezoni najbolj prodajali v ZDA?

Prepričani smo, da boste štirih od petih košarkarjev znali našteti brez večjih težav, petega pa ne boste zlahka ugotovili. Najbolj se je prodajal dres MVP-ja rednega dela letošnje (in prejšnje) sezone Stephena Curryja. Prvi zvezdnik Golden State Warriorsov je trenutno najbolj popularen košarkar onstran luže, kar govorijo tudi številke prodanih dresov. 

Za fantastičnim organizatorjem igre Bojevnikov se je uvrstil nekoč najboljši košarkar lige NBA in poslavljajoča legenda Los Angeles Lakersov Kobe Bryant

Na tretjem mestu je po številu prodanih dresov za mnoge še vedno najboljši košarkar v ligi NBA LeBron James, ki naskakuje še svoj šesti zaporedni finale lige NBA, skupaj pa sedmega.



Peti najbolje prodajani dres v ZDA je dres zvezdnika Oklahome Kevina Duranta, ki skupaj z Russellom Westbrookom Thunderje vodi v finalu zahodne konference.

Ostane nam še četrti najbolje prodajani dres, ki smo ga pustili za konec, ker gre za veliko presenečenje.  Četrti najbolj prodajan dres lige NBA ni ne tisti Dwyana Wada, ne Tima Duncana, niti ne Carmela Anthonyja, čeprav je ponosen lastnik četrtega najbolje prodajanega dresa soigralec slednjega. 

Da, ugotovili ste. Četrti najbolje prodajani dres v ZDA je dres Kristapsa Porzingisa, odličnega novinca Kratkohlačnikov, ki so ga na dan nabora navijači New Yorka izžvižgali, zdaj ga pa enostavno obožujejo.

Značke: nba, dresi

Članki iz rubrike