hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 23.05.2016 10:11:38

Spanulis s trojko ob izteku utišal navijače Panathinaikosa (video)

Olympiakos je v finalu grškega prvenstva na drugi tekmi premagal Panathinaikos in izenačil izid v zmagah na 1:1.

Ekipa iz Pireja ima v finalni seriji prednost tekme več doma, a je Panathinaikos že na prvem dvoboju s slavjem v gosteh s 83:81 to izničil.

Drugo srečanje je bilo v nedeljo v dvorani OAKA, ki je bila seveda nabito polna. Panathinaikosu se je nasmihala nova zmaga, potem ko je Dimitris Diamantidis dobrih osem sekund pred iztekom zadel za vodstvo s 66:65.


Toda potem je na sceno stopil kdo drug kot Vasilis Spanulis. Prvi igralec Olympiakosa je po minuti odmora vzel žogo in odločitev v svoje roke ter tik pred koncem vrgel za tri točke.

Kot že tolikokrat doslej je bil uspešen, Olympiakos je slavil s 83:81 ter vrnil Panathinaikosu za "break" na prvi tekmi. Takoj po košu so se igralci in vodstvo Olympiakosa pognali v garderobe, vedoč, da bodo jezni domači navijači nanje zmetali vse, kar jim bo prišlo pod roke.

Ko so bili na varnem v tunelu pod tribunami, pa so vsi skupaj slavili Spanulisa, ki je bil še enkrat več mož odločitve, tisti, ki je ekipi prinesel zmago. V taboru Panathinaikosa se se pozneje sicer jezili, da je pred košem naredil korake in da se bodo zato pritožili vodstvu tekmovanja, v primeru neupoštevanja pritožbe pa najavili, da ne bodo igrali naslednje tekme.

Članki iz rubrike