Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ku
ku
0 21.06.2016 21:32:15

Na očetovski dan je videl očetove solze (video)

vszi
Vsa pozornost sedme tekme finala lige NBA je bila usmerjena v LeBrona Jamesa, ki je pristavil levji delež uspehu Clevelanda in prvemu naslovu v zgodovini.

Toda še nekdo je imel precej razloga za veselje, še posebej ob vseh težavah v New Yorku in ob igranju za prejšnja moštva. J.R. Smith je v finalu opravil ogromno dela v obrambi s pokrivanjem Klayja Thompsona, na sedmi tekmi pa je prispeval 12 točk. 

Kasneje se je na tiskovni konferenci razgovoril o svoji družini in končal v solzah. Kar ni in ni se mogel pomiriti, z izjavami pa je v solze spravil še očeta, ki je bil prisoten na druženju z mediji. 

jr1
vszi

"Zame je to prav poseben dan. Je očetovski dan in moj oče je položil žogo v mojo zibelko," je na začetku včerajšnje konference dejal Smith, ko so se mu prvič ulile solze. 

"Moji starši, moja družina, to je največja inspiracija v mojem življenju. Bil sem v mnogo temnih kotičkih in če ne bi bilo njih, se jih ne bi mogel rešiti," je čustveno pripovedoval Smith, ki se ga je v New Yorku prijel sloves konfliktnega igralca, česar se sam zaveda. 

"Vedno, ko so govorili grdo o meni, sem bil prizadet. Ampak ne zaradi sebe, temveč zaradi očeta, ki je moral vse to prinašati."

Na vse skupaj je odgovoril tudi oče odličnega košarkarja Earl. "Zelo sem ponosen na J.R.-a. Še vedno je isti človek. Mislim, da so zadeve v New Yorku preveč napihnili, zaradi česar še zdaj nosi brazgotine. Ta uspeh mu ogromno pomeni. 

V New Jerseyju in New Yorku je imel veliko težav s policijo in sodišči. Nekaj časa je preživel tudi v zaporu, potem ko je zaradi malomarne vožnje brez pripetih varnostnih pasov umrl njegov prijatelj. Še nekajkrat se je znašel v primežu zakona, ter se mnogokrat zapletel v škandale na družabnih medijih s tolpami ali ob fotografijah bivših deklet. Odkar je zaigral za Cleveland pa se je precej umiril, za kar je poglaviten razlog družina.

jr2
vszi

"Starši so se spopadali z mano, kričali name, imeli so me radi, me objemali in se jokali z mano. Zdaj to počnemo zaradi dobrih razlogov. Hvaležen sem zanje, saj vem, da mnogi nimajo staršev."

Tudi LeBron James je imel včeraj prav poseben dan, saj nikoli ni imel očeta, ko je odraščal. Za svojega soigralca pa je dejal, da še zdaj ne ve, kako se je znašel v Clevelandu. "Vedno sem verjel, da lahko postane zmagovalec, četudi so se mu v New Yorku dogajale slabe stvari. Ko so nam ga ponudili v s strani Knicksov, sem bil presenečen. Takoj sem ga želel imeti v moštvu," je povedal kralj James, ki je skupaj s soigralci pripeljal 

Članki iz rubrike