Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
0 25.08.2016 09:45:45

Pri Cedeviti sin legendarnega košarkarja lige NBA

Pripravam Cedevite se je pridružil tudi sin legendarnega košarkarja lige NBA.

Za Davida Stocktona so verjetno slišali le redki in morda tisti največji košarkarski navdušenci, zato pa je toliko bolj znan njegov oče John. Slednjega zagotovo ni potrebno posebej predstavljati, saj gre za enega najboljših organizatorjev igre vseh časov, ki je v ligi NBA lastnik dveh rekordov, in sicer rekorder po številu ukradenih žog in podaj.

Zdaj pa je njegov sin prispel na Hrvaško, kjer se je že pred tedni za triletno sodelovanje dogovoril z zagrebško Cedevito. Novi soigralec slovenskega reprezentanta Mirze Begića je spregovoril za klubsko spletno stran in razkril, zakaj se je sploh odločil za prihod v Zagreb.



"Tukaj je prekrasno. Mesto je lepo, soigralci so sijajni, klub pa odlično organiziran. Mislim, da je to pravi kraj za začetek moje kariere v Evropi. Pripravljen sem na začetek sezone," je uvodoma dejal mlajši Stockton in spregovoril tudi o hrvaških koreninah po mamini strani Nadi in o možnostih igranja za hrvaško reprezentanco: "Mislim, da imam še zmeraj nekaj sorodnikov v Dubrovniku. Rad bi igral za hrvaško reprezentanco, družina bi bila ponosna."

Seveda se ni mogel izogniti vprašanju o slavnem očetu in temu, kakšno je bilo njegovo mnenje, ko je izvedel za dogovor s Cedevito. "Bil je srečen. Gre za odlično ekipo in pravo mesto za igranje košarke. Lepo je tukaj in moj oče bo srečen, ko bo prišel sem na obisk."

Značke: stockton, nba, cedevita

Članki iz rubrike