mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 27.10.2016 10:14:50

Odziv na dva sredinca in "Je*i se!" (video)

Ko eden najboljših košarkarjev v ligi pride v tvoje dvorišče in te s svojimi potezami na parketu spravlja ob živce, naposled te povsem izgubiš in mu v trenutku, ko se ti približa, energično pokažeš sredinec.

Zgodilo se je minulo noč po evropskem času v Philadelphii, kjer je petkratni udeleženec tekem All-Star in v sezoni 2014/15 najboljši strelec lige NBA Russell Westbrook z 32 točkami, 12 skoki in 9 podajami Oklahomo City popeljal do uvodne zmage v letošnji sezoni.

Nemoč, frustracija, jeza, bes - vse to se je nabralo v glavi domačega navijača, ki je imel sedež na tribuni ravno dovolj blizu parketa, da je lahko Westbrooku povedal, kar mu je ležalo na duši. Ko se je po eni od akcij zvezdnik Oklahome City približal jeznemu navijaču, je tega izstrelilo iz sedeža, nagrbančil je čelo, njegov obraz se je obarval v rdečo, z obema rokama je v smeri košarkarja pokazal sredinca, ob tem pa je na ves glas zavpil tisto znano: "Je*i se!".



Odziv Westbrooka je bil navdušujoč, namesto da bi se spustil v razpravo in navijaču zabrusil, kar mu je šlo, je ostal povsem miren, začuden in z gesto spraševal naokoli, češ: "Kdo je ta tip? Ali on sme to početi?"

Oklahoma je na koncu zmagala s šestimi točkami razlike (103:97), najboljši igralec tekme pa je bil - Russell Westbrook. Priklon za igro in za obnašanje.

Članki iz rubrike