volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

muk
muk
0 17.11.2016 09:36:14

Pošast je držala obljubo (video)

vszi
Russell Westbrook se je znova znašel med potezami dneva, tedna, meseca... Nekateri so šli celo tako daleč, da so dejali, da je bilo njegovo zabijanje najboljše zabijanje sezone, pa čeprav je le-ta še v povojih in od njenega začetka ni minil še niti mesec dni.

Pred sredino tekmo s Houstonom je soigralcu Victorju Oladipu obljubil, da bo tekom tekme zabil z levo roko. Dolgo je kazalo, da ne bo držal besede, pravzaprav bi lahko zapisali, da je najboljše prihranil za konec. Sedem sekund pred koncem je namreč žogo pošastno, živalsko, prek 208 centimetrov visokega Clinta Capele, zabil v koš, potrdil zmago Oklahome ter vse prisotne še enkrat več pustil odprtih ust.

Človek, ki nasprotuje zakonom fizike. "Ne vem, od kod je vzel vse to, toda da je to storil v prav zadnji akciji tekme, to je - neverjetno. Njegov spomin je neverjeten," je po tekmi skozi smeh pravil Oladipo. Pa Westbrook? "Victorju sem obljubil, da bom zabil z levo roko. Nisem vedel kdaj mi bo to uspelo. Kot vse kaže sem najboljše prihranil za konec, mar ne?" Res je Russell, res je.

Članki iz rubrike