Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
0 19.02.2017 10:02:58

Klasični grški finale: bakle, petarde, dim, policija, pretepi! (video)

V finalu grškega pokala je Panathinaikos premagal Aris, dvoboj pa so zaznamovali incidenti na tribunah.

Če vemo, da je bila tekma igrana v Solunu, v dvorani Arisa, potem je že jasno, da problemi niso bili daleč. Finale se je začel z enourno zamudo zaradi "dogajanja" na tribunah.

Dogovor pred tekmo je bil, da oba kluba dobita po tisoč vstopnic za svoje navijače. Toda seveda so vse preostale vstopnice pograbili navijači Arisa in teh je bilo v dvorani veliko več. Pričakovano, a je to zmotilo predsednika Panathinaikosa Janakopulosa, ki je želel, da se okrog njega prostor "očisti".


Seveda je nastal problem, saj Janakopulos ni dovolil svoji ekipi priti na parket, dokler se okrog njegovega sedeža ne izprazni območje. Bentil je nad organizatorji in policijo, potem pa se je v igro vključil še šef Arisa Laskaris, ki je obtožil vodstvo Panathinaikosa, da je s seboj pripeljalo sumljive osebe, ki so grozile s pištolami.

Trdil je tudi, da so se incidenti na tribunah začeli tam, kjer so bili pristaši Panathinaikosa. Slednji so si seveda imeli veliko "povedati" z domačimi navijači, pokale so petarde, se kurile bakle, skratka, klasična grška tekma velikega tveganja.

Ko se je vse skupaj začelo, je Panathinaikos uveljavil svojo kakovost in slavil z 68:59. In po tekmi je bilo spet nemirno ...

Članki iz rubrike