favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 13.03.2017 10:18:41

Brez Dragića Miami izgubil pomembno tekmo za končnico

Zaradi udarca v glavo in posledično zateklega očesa Goran Dragić ni odpotoval v Indianapolis, brez njegovi pomoči pa Miami ni uspel premagati Indiane, neposrednega tekmeca v boju za končnico. Rezultat je bil 102:98.

Dragić se je poškodoval na prejšnji tekmi s Torontom, datum njegove vrnitve na igrišče pa še ni znan, čeprav je trener Eric Spoelstra dejal, da je Dragića pustil doma, da bo lahko pomagal na naslednji tekmi v sredo. Miami zdaj namreč čaka pet zaporednih tekem pred domačimi gledalci, do konca rednega dela pa jih ima še petnajst. Od tega le šest v gosteh. Prvih pet tekmecev bo New Orleans, Minnesota, Portland, Phoenix in Toronto.

V odsotnosti slovenskega zvezdnika je največ točk za Miami dosegel Hassan Whiteside, 26 točk, 21 skokov, pri domačih pa je izstopal Paul George z 28 točkami. Njegovi so bili tudi odločilni koši ob koncu tekme, ko je Miami z delnim izidom 9:0 nadoknadil zaostanek 85:93 in dobre štiri minute pred zaključkom prešel v ospredje. George je najprej zadel trojko, nato pa postavil še končni rezultat tekme.


Nov poraz, četrtega na zadnjih petih tekmah, so si privoščili prvaki iz Clevelanda. V Houstonu je bilo prvo ime tekme James Harden, ki je zabeležil šestnajstega trojnega dvojčka v sezoni - 38 točk, 11 podaj, 10 skokov, oziroma je enaintridesetič v tej sezoni dosegel vsaj 30 točk. Harden je bil eden od šestih domačih igralcev z dvomestnim številom točk; Ryan Anderson jih je prispeval 16, po trinajst pa sta jih dodala Patrick Beverley in Eric Gordon.

Niz spodrsljajev Cavs je precej izenačil vrh na vzhodu. Cleveland je z izkupičkom 43-22 še vedno na prvem mestu, drugi je Washington z 41-24, tretji pa Boston z 42-25.

Na repu vzhoda je Brooklyn Nets, ki je dobil mestni derbi z New York (Saša Vujačič ni bil v postavi) in vpisal šele dvanajsto zmago v sezoni, Orlando ter Philadelphia, za katero je Hrvat Dario Šaric sinoči odigral tekmo kariere. Dosegel je 29 točk in poskrbel, da so 76-ers v gosteh premagali Los Angeles Lakers s 118:116.

Izidi
Boston Celtics - Chicago Bulls              100:80
Brooklyn Nets - New York Knicks             120:112
Indiana Pacers - Miami Heat                 102:98
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers       101:110
Houston Rockets - Cleveland Cavaliers       117:112
Los Angeles Lakers - Philadelphia 76ers     116:118
Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike