mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 21.03.2017 12:21:10

Zavrela kri! Steph Curry v Oklahoma Cityju krenil proti ... (video)

Golden State je ponoči po našem času gostoval pri Oklahoma Cityju. Vemo, kaj to pomeni.

Od lanskega poletja in odhoda Kevina Duranta iz Oklahoma Cityja v Golden State so obračuni teh dveh ekip postali nekaj posebnega, zlasti tisti v Oklahoma Cityju. Tamkajšnji navijači (in tudi nekateri v klubu) Durantu niti slučajno niso odpustili tega prestopa, zato sta on in Golden State pričakana "na nož".

Tako je bilo ob prvem obračunu, tako je bilo tudi tokrat. Durant sicer zaradi poškodbe ni igral, bil je le na klopi, a če ste mislili, da se zato na parketu ni iskrilo, ste v zmoti. Ob koncu prvega polčasa je Steph Curry v boju za pozicijo odrinili Semaja Christona, ta pa mu je vrnil (vsaj) z enako mero. Curry se je še bolj zagnal proti Christonu, zraven pa je bil tudi Russell Westbrook in iskra je preskočila.



Westbrook in Curry prav tako nista ravno najboljša prijatelja, oba se namreč potegujeta za lovoriko najkoristnejšega igralca sezone, ob njiju sta kandidata še LeBron James in James Harden. Curry je dejal, da je zanj MVP Harden, kar pa očitno ni bilo preveč všeč Westbrooku, ki se je - prepričan, da sploh ne bi smelo biti dileme, da je najboljši on - na to odzval z izjavo "Pa kaj potem? Kdo pa je on?", misleč na Curryja. Je potem čudno, da na tekmi ni bilo potrebno veliko, da je zavrela kri?

Vključili so se še ostali igralci, Draymond Green je hitro priskočil na pomoč Curryju, ampak večji incident so vendarle preprečili ostali bolj miroljubni igralci. Da Curry in Westbrook po tekmi nista šla na pijačo, pa najbrž ni potrebno poudarjati.

Članki iz rubrike