gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 20.05.2017 15:35:42

Kapo dol, Šarunas! Legenda Olimpije in Litve navdušila z življenjsko lekcijo novinarju (VIDEO)

Šarunas Jasikevičius
vszi
Šarunasu Jasikevičiusu so zamerili, ko je dal svojemu igralcu zaradi rojstva otroka prosto, Litovec pa je s svojim odgovorom vsem zaprl usta.

Po tretji tekmi polfinalne serije litovskega košarkarskega prvenstva, na kateri je Žalgiris z zmago s 83:60 povedel proti Neptunasu z 2:1, je nekdanji košarkar Olimpije in zdajšnji trener Žalgirisa enemu od novinarjev postregel z življenjsko lekcijo.

Na vprašanje, kaj si misli o tem, da je Augusuto Lima zapustil ekipo sredi polfinalne serije, ker se mu je rodil otrok, je Litovec dvignil pogled in besede so začele kar leteti iz njegovih ust. »Kaj si mislim o tem? Dovolil sem mu, da gre,« je začel Jasikevičius in na podvprašanje, če se mu to sredi polfinalne serije zdi normalno, nadaljeval: »Imaš otroke? Dečko, ko jih boš imel, boš razumel. Rojstvo otroka je vrhunec v življenju človeka. Vau, to je res dobro vprašanje. Res misliš, da je košarka najpomembnejša stvar v življenju?«

»Ne, ampak polfinale je pomemben,« je odgovoril novinar in hitro dobil odgovor: »Polfinale? Komu, Žalgirisu? Vidiš, koliko gledalcev je bilo na tribuni? To je pomembno? Ko boš videl svojega otroka prvič v življenju, boš spoznal, da je to najpomembnejša stvar na svetu. Potem pridi, da poklepetava. Nič ni tako veličastno kot rojstvo otroka. Verjemi mi. Ne trofeje, ne kaj drugega. Augusto Lima je sedaj v čustvenem raju. Zaradi tega sem srečen zanj,« je v slogu prave legende zaključil Šarunas Jasikevičius.

Posnetek si lahko ogledate spodaj oziroma na tej povezavi

Članki iz rubrike