franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 05.02.2024 20:18:57

Drama v Beogradu! Nekdanji srbski nogometaš s škarjami napadel nekdanjega srbskega košarkarja (video)

Profimedia
Iz Srbije prihajajo grozljive novice o nenavadnem obračunu med znanima športnikoma. Posredovala je policija.

Drama se je odvijala v nedeljo zvečer v igralnici v trgovskem centru TC Galerija v prestižni beograjski soseski 'Beograd na vodi'. Prostor je bil poln otrok, ko sta se Nemanja Bjelica, domnevno že upokojeni košarkar s sijajno kariero, tudi v ligi NBA, in nekdanji nogometaš Crvene zvezde Nikola Petković zapletla v spor. Pravzaprav je drugi napadel prvega, Bjelica pa je vseskozi ohranjal mirno kri.

Po informacijah iz srbskih medijev naj bi Bjelica mirno sedel, ob njemu so bili tudi žena in otroci, Petković pa mu je začel groziti, njemu osebno in njegovi družini. "Vzel ti bom denar in te izselil v Prigrevico." Bjelica se je umaknil, saj ni želel težav. A je srboritež poskrbel, da sta se pri šanku še enkrat srečala.


Še posebej dramatično je postalo, ko je Petković s pulta zagrabil škarje in Bjelici sporočil: "Zdaj te bom zabodel, pi*ka! Čakam te na parkirišču!"

Jasno je, da je incident že zdavnaj ušel nadzoru, tako da je bil prihod policistov logičen zaključek. Napadalca so vklenili in mu za 48 ur odredili pripor. Sledi kazenska prijava.

Petković, ki je bil v času igralske kariere večkrat v središču raznoraznih incidentov, je medijem na kratko sporočil, da je vse to laž. Obenem je napovedal, da bo njegov odvetnik sestavil bolj izčrpno sporočilo za javnost.

Članki iz rubrike