stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 27.02.2024 09:21:51

Čeprav niso igrali, se Dončiću in soigralcem nasmiha! Zdesetkan Miami takole pomagal Dallasu ...

Profimedia
Košarkarji Kings so v severnoameriški ligi NBA v Sacramentu izgubili s 110:121 proti Miami Heat in so sedaj izenačeni na sedmem mestu na zahodnem delu lige z Dallasom slovenskega zvezdnika Luke Dončića. Igralci New York Knicks so doma tesno, s 113:111, premagali zadnjo ekipo lige, Detroit Pistons. Preostali tekmi večera so dobili gostje.

V Indiani je Pacers premagala ekipa Toronto Raptors s 130:122, v Memphisu pa so Grizzlies visoko izgubili z Brooklyn Nets s 86:111. Na slednji tekmi je domače do zmage z 18 točkami vodil svetovni prvak z Nemci lani, Dennis Schröder, Dorian Finney-Smith je dodal 13 točk in devet podaj.

Scottie Barnes je s svojim četrtim trojnim dvojčkom, dosegel je 21 točk in po 12 skokov in podaj, vodil sedmerico igralcev Raptors z dvomestnim številom točk do zmage v Indianapolisu. Srbski trener kanadske vrste Darko Rajaković bo moral plačati okusno večerjo, ki jo je pred tekmo obljubil igralcem v primeru tretje zmage v nizu.


V New Yorku se je odvila ena najbolj kaotičnih končnic sezone, polna prekrškov, sodniških zmot pri dodeljevanju osebnih napak in serije izgubljenih žog ter zgrešenih odprtih metov. Končala se je tako, da je naprej Jalen Brunson (35 točk, 12 podaj) zgrešil trojko, se nato nekako ponovno dokopal do žoge, jo podal do Josha Harta (23 točk), ta pa je s polaganjem 2,8 sekunde pred koncem poskrbel za zmago domačih.

Bam Adebayo (28 točk) in Jaime Jaquez Jr. (26) sta imela veliko pomoč igralcev s klopi, da je lahko oslabljeni Miami brez treh članov začetne peterke na čelu z zvezdnikom Jimmyjem Butlerjem proti Sacramentu prišel do četrte zmage v nizu. Kevin Love je dodal 19 točk, Caleb Martin pa tri manj.

Košarkarje Dallasa v noči na sredo po slovenskem času čaka druga od štirih tekem v gosteh. Po koncu zmagovitega niza sedmih zaporednih uspehov na prejšnji tekmi v Indianapolisu, kjer so Pacers zmagali s 133:111, jih v Clevelandu pričakujejo Cavaliers, drugi v vzhodnem delu lige.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike