Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 25.07.2016 16:02:55

Na hladno

Grega Wernig
Slovenska košarkarska reprezentanca je začela drugi cikel priprav na kvalifikacije za EuroBasket 2017.

Izbranci Igorja Kokoškova se iz Rogaške Slatine selijo v Kranjsko Goro. Hkrati so od danes na voljo tudi vstopnice za prijateljske in kvalifikacijske tekme.
Prva pripravljalna tekma slovensko vrsto čaka čez enajst dni, ko bo v celjski dvorani Zlatorog na sporedu Pokal Adecco. Dnevne vstopnice za obe petkovi (5. avgust) ali sobotni (6. avgust) tekmi so v predprodaji po 9,90 evra, na dan tekme pa po 12 evrov.

Za vstopnico Telemachovega spektakla v dvorani Stožice v Ljubljani (20. avgusta proti Veliki Britaniji ali 27. avgusta proti Črni gori) boste v predprodaji odšteli 7,90 evra, na dan tekme pa 10 evrov. Po 10 evrov bodo stale tudi vstopnice za tekmo proti Makedoniji v Mariboru (24. avgust).



Od ponedeljka so na prodajnih mestih Eventima na voljo tudi vstopnice za vse tri domače kvalifikacijske tekme. V predprodaji za posamezno tekmo njihova cena znaša 10,90 evra, na dan tekme pa 14 evrov. Možen je tudi nakup paketa Še več, ki za 28 evrov združuje vse tri vstopnice za ogled kvalifikacijskih obračunov, ali družinske vstopnice, ki pomeni plačaš 3 dobiš 4.

Slovenska ekipa bo v Kranjski Gori štela sedemnajst članov; pridružila se ji bosta Jaka Blažič in Gašper Vidmar, v torek pa ima v načrtu tudi obisk pediatričnega oddelka Splošne bolnišnice Jesenice.

Članki iz rubrike