volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 06.09.2023 17:23:39

Sekulić prekinil vse in poskrbel za monolog o Dončiću, ki da misliti: Frustrirajoče je, kar mu počnejo!

Aleksander Sekulić je po tekmi stopil pred medije in spregovoril o Luki Dončiću, ki je tekmo proti Kanadi zaključil predčasno zaradi druge tehnične napake.

Slovenija je v četrtfinalu svetovnega prvenstva izgubila proti Kanadi, kar pomeni, da se poslavlja od bojev za odličja, zdaj ji preostanejo le še boji za mesta od 5 do 8.


Luka Dončić je bil tudi tokrat prvi strelec slovenske izbrane vrste, tekmo pa predčasno končal zaradi dveh tehničnih napak. Obakrat zaradi ugovarjanja in prigovarjanja sodnikom. Zakaj se ne zadrži? Ali ne more brzdati čustev? To je vprašanje, ki si ga zastavljajo številni, to je zanimalo tudi enega od novinarjev, ki se je po tekmi udeležil novinarske konference. Vskočil je kar slovenski selektor Aleksander Sekulić, ki je svojemu prvemu zvezdniku stopil v bran.

"Težko je igrati, ko te neprestano tepejo. Skozi celo tekmo. Težko je nadzorovati čustva, delamo veliko na tem, ampak je zelo težko. Luka ima veliko časa žogo v svojih rokah in res je frustrirajoče, kar mu počnejo ves čas. To te pošteno utrudi, ne vem, če boste lahko kdaj v takšnem položaju, da bi ga razumeli, ampak je res zelo, zelo težko. Zaradi tega privrejo čustva na dan. Vem, da to ni dobro, vem, da ni videti lepo, ampak je res zelo težko. To ga dela tako zelo posebnega, je velik igralec in res ga je težko pokrivati na legalen način,"
je Sekulić pojasnil novinarju, ki je pred tem Luko spraševal o težavah pri brzdanju čustev.

Članki iz rubrike