franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 28.11.2023 10:15:37

Bo Mike Tobey še zaigral za Slovenijo?! Zdaj je vse jasno, razkril je, da ...

Profimedia
Mike Tobey je s Crveno zvezdo gostoval pri Krki v Novem mestu.

Slovenski reprezentant Mike Tobey se je poleti preselil k Crveni zvezdi, v ponedeljek pa je z Beoograjčani gostoval v Novem mestu, kjer so ga navijači prijazno pozdravili. Na koncu dvoboja so gostje pričakovano slavili, in sicer je bil rezultat tekme 90:67 v korist Crvene zvezde, Tobey pa je bil s 16 točkami najboljši strelec dvoboja.

Po tekmi je naturalizirani Američan spregovoril tudi o žrebu kvalifikacij za OI, ki jih go Slovenija odigrala v Grčiji. "Odhajamo v Grčijo in vemo, kaj moramo storiti. Skupina je težka, a verjamem v našo ekipo. Tako, kot smo to storili v Litvi, moramo ponoviti tudi v Pireju. Imamo svoje možnosti in z veliko borbe ter želje moramo preprosto zmagati vse tekme," je za KZS povedal Tobey.

V pogovoru s slovenskimi mediji pa se je dotaknil tudi svoje prihodnosti v reprezentančnem dresu. Po svetovnem prvenstvu namreč ni bilo povsem jasno, ali bo Tobey še zaigral za Slovenijo. "Veselim se igranja v slovenskem dresu, moj načrt je, da se vrnem, če me bodo seveda želeli. Igrati za slovensko reprezentanco je zame vedno čast in poletja v izbrani vrsti so zame užitek. Res bi bilo nekaj posebnega, da se nam še drugič uspe zavihteti na olimpijske igre. Če še enkrat povem, je v mojih načrtih slovenska izbrana vrsta. Zagotovo," je za Siol povedal Tobey in tako razblinil vse dvome. 

Značke: mike-tobey, slovenija, kzs

Članki iz rubrike