sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

ps
ps
0 29.08.2014 08:59:40

Ostaja v Istanbulu, menja klub

vszi
Že nekaj časa ni bilo nič slišati o Gašperju Vidmarju, razen seveda ob vsakokratni omembi tega, da bo še kako manjkal slovenski reprezentanci na svetovnem prvenstvu.
Robustnega slovenskega centra sta poškodba sprednjih križnih vezi in počen meniskus za dlje časa oddaljila s parketa. Zgodilo se je konec januarja na evroligaški tekmi z AJ Milanom, po operaciji nekaj dni zatem je začel rehabilitacijo. Sedem mesecev po tistem se Vidmar že pripravlja na novo izzive na igrišču.

Z izjemo sezone 2009/10, ko je bil posojen Unionu Olimpiji, že vse od leta 2007 igra v Turčiji. Takrat ga je v svoje vrste zvabil Fenerbahče in njegov dres je nosil pet sezon, poleg Olimpije ga je Fener leta 2012 posodil še Bešiktašu. Zdaj spet odhaja iz moštva, ki ga vodi Željko Obradović, a tokrat ne na posodo. V svoje vrste ga je zvabila Darušafaka, ki se je po letu 2010 spet vrnila v prvo ligo in ne želi v njej imeti le stranske vloge.

Novi trener kluba iz Istanbula je postal Oktay Mahmuti, ki je pred tem vodil Galatasaray in Efes Pilsen. Iz slednjega je v Darušafako Mahmuti pripeljal Američana Jamona Gordona, ki se je pridružil rojaku Lynnu Greeru, novinec je tudi litovski reprezentant Renaldas Seibutis. Centrsko linijo je okrepil Vidmar, ki se je svojim novim soigralcem že pridružil na pripravah v Italiji, uradno pa bo prestop objavljen, ko se uredijo vse formalnosti glede predčasne prekinitve pogodbe s Fenerbahčejem.

Članki iz rubrike