evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

lp
lp
0 02.03.2015 22:08:56

Gogijevo opravičilo Phoenixu

Grega Wernig
Potem ko je Goran Dragić v zadnjih dneh prestopnega roka javno okrcal svoj tedanji klub Phoenix, češ da je vanj izgubil vse zaupanje, da zato ne misli podaljšati pogodbe in da želi zamenjati delodajalca, se je po končani zgodbi oglasil še lastnik Sonc Robert Sarver.

"Priznam, da sem bil zaradi njegovih besed razočaran, ni pa me prizadelo. V tistih dneh se je marsikaj dogajalo, svoje je gotovo dodal tudi njegov agent. Mislim, da Goran ni resnično mislil tega, kar je rekel. Naslednji dan me je tudi poklical in se mi opravičil," je dejal Sarver.


Brata Dragić sta se naposled preselila v Miami, Phoenix pa je v zameno dobil Brandona Knighta in dva izbora v prvem krogu naborov v letih 2017 in 2021. Kot kaže, so bili na koncu oboji zadovoljni, kar je tudi potrdil Sarver in še dodal, da so Gorana v prvem letu po vrnitvi iz Houstona postavili na mesto glavnega organizatorja igre, vendar "se stvari niso izšle dobro. Ne pravim, da je bila to Goranova krivda, ampak prav zato smo potem pripeljali Erica Bledsoeja. Z obema skupaj v branilski vrsti je bil Phoenix brez dvoma boljša ekipa, Goran pa je medtem postajal vse bolj nezadovoljen. On je igralec s kvalitetami na eni strani in slabostmi na drugi, tako kot vsak igralec."

Članki iz rubrike