Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 01.09.2015 09:53:25

Jaka vendarle ne gre v Barcelono

Arsen Perić
Bo Jaka Lakovič nadaljeval igralsko kariero? Če je bo, ali jo bo pri Unionu Olimpiji? Ga bo morda spet zaneslo v tujino? Je res, da se vrača v Barcelono?

Takšna in podobna vprašanja so še vedno v zraku, odgovor nanje pa redko jasen. Tako je včeraj kazalo, da se bo 37-letni organizator igre vrnil v katalonsko prestolnico, kjer je preživel kar pet sezon in s tamkajšnjim evropskim gigantom leta 2010 osvojil evroligaški naslov.

V Barcelono naj bi ga zvabili s predlogom, da bi v prihodnji sezoni igral za B-ekipo Barce in v primeru poškodb morda vskočil tudi v A-moštvo, potem pa tam začel trenersko pot. Pravzaprav naj bi trenersko znanje vsrkaval že to sezono, nato pa vsaj še naslednji dve prebil v katalonskem ponosu. Izbranka Helena, ki prihaja iz Barcelone, gotovo ne bi imela nič proti takemu scenariju.



Pa je vse skupaj v zadnjem trenutku padlo v vodo. Tako zdaj nekdanji reprezentant in rekorder po številu nastopov v izbrani vrsti spet premleva, kaj storiti. Medtem je Union Olimpija prav na njegovem igralskem mestu angažirala preizkušenega Američana Zacka Wrighta, ki bo imel v moštvu status najboljšega posameznika in v povprečnem in dokaj neizkušenem moštvu vlogo vodje na igrišču. Mar to pomeni, da za Jako v tem klubu, v katerem kot Ljubljančan, zanimivo, nikoli ni zaigral, ni več prostora? Ali pač ...

Članki iz rubrike