bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
0 30.01.2017 20:32:02

Luka Dončić prvič dostopen za medije: Dragulj v velikem intervjuju o reprezentanci in vseh perečih temah

Na pragu 18. rojstnega dneva že zvezdnik kraljevega kluba, navdušujoč akter v evroligi in zagotovljen skrajno visok izbor na NBA naboru leta 2018. Kot sogovornik pa ponižen, skromen, tako zelo preprost, a hkrati tako zelo zanimiv. Velika športna in človeška prihodnost.

Govorilo se je o vašem 18. rojstnem dnevu kot o začetku obširnejših medijskih nastopov, začeli pa ste še celo nekoliko prej. Tako zgodaj ste dosegli zvezdniški status, da vam je zaradi mladosti s strani kluba pripadla zaščita, kakršne igralci s počasnejšim, normalnim razvojem sploh nikoli niso deležni. Mislite, da se bo zdaj karkoli spremenilo? Vas čaka drugačno življenje, več obremenitev?
Ves čas je bil Real Madrid kot resnično imeniten klub tisti, ki je igral ključno vlogo. Znali so me zaščititi in zelo vesel sem, da so se zadeve lotili na tak, resnično neverjeten način. Hkrati pa tudi zelo dobro vem, da imajo izkušnje in da delam z ljudmi, ki bodo znali opraviti tudi ta prehod. Verjamem, da se stvari zame ne bodo pretirano spremenile in da bom še naprej nemoteno opravljal svoje delo. Vse bo v najlepšem redu, bodite prepričani.

Kljub temu, da nimate športnega stika s Slovenijo, ste v domovini postali velik zvezdnik že s 17 leti. V kolikšni meri to čutite, v kolikšni meri spremljate tovrstno dogajanje v Sloveniji?
Čutim, spremljam, poznam. In zame je to zelo pomembno, kajti kot sem vedno poudarjal na vse mogoče meni doslej dostopne načine, bi zdaj rad poudaril še takole ...

CELOTEN TRISTRANSKI INTERVJU SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN. 

Značke: dončić, real

Članki iz rubrike