Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 11.02.2017 13:50:04

Dragić z Miamijem že pri številki 13

foxsports
Slovenski košarkar Goran Dragić je s svojo ekipo v severnoameriški ligi NBA Miami Heat tokrat gostoval v New Yorku pri Brooklyn Nets.

Najbolj razpoložen v vrstah gostov je bil tokrat James Johnson s 26 točkami. "Mislim, da smo postala prava ekipa in zlasti pridobili veliko samozavesti, zato nam gre tako dobro," je po tekmi dejal Johnson.

Tyler Johnson je k zmagi za Miami, ki je igral brez Diona Waitersa in še v tretji četrtini zaostajal za 11 točk, dodal 18 košev.

"Včasih se moraš res ozreti globoko vase in pokazati vse, kar znaš. In prav v to nas je prisilil Brooklyn. Za zmago skušamo narediti vse, kar lahko," je dejal trener Miamija Erik Spoelstra.

Miamijev zmagoviti niz je tretji najboljši v zgodovini moštva in trenutno najdaljši med vsemi ekipami v prvenstvu NBA.



"Nikoli nismo iskali izgovorov in tudi jutri jih ne bomo. Moramo na vsaki tekmi zaigrati kot ekipa, biti agresivni. Igramo kot ekipa. Našli smo pravo kemijo. V prvem delu sezone smo imeli veliko poškodb, tako da smo ves čas menjali začetno postavo. Zdaj je drugače. Igramo drug za drugega in uživamo na parketu," je po tekmi dejal Dragić v pogovoru za Fox Sports.

O svoji igri je dejal, da je ta čas v odlični formi: "Igram v življenjski formi. Trener mi puščo svobodo. A brez soigralcev, ki mi zaupajo, ne bi mogel biti tako dober."

New York Knicks, katerih član je tudi Slovenec Saša Vujačić, so v domači dvorani s 123:131 izgubili proti Denver Nuggets, Vujačić pa ni igral. Tudi Detroit Pistons so doživeli domač poraz; z 92:103 so klonili proti San Antonio Spurs. Beno Udrih za Detroit ni zaigral.

V Memphisu se je na tekmi med domačimi Grizzlies in Golden State Warriors izkazal Draymond Green, ki je dosegel trojni dvojček za zmago s 122:107. Green je zbral 12 skokov, deset podaj in deset ukradenih žog za prvi trojni dvojček v zgodovini NBA, ki ni imel vsaj deset točk. Green jih je dosegel le štiri. Zato pa je njegov soigralec Klay Thompson dosegel 36 točk, Kevin Durant 24, Stephen Curry pa 18.

Članki iz rubrike