Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

STA
STA
0 15.03.2016 19:21:20

Namesto Drobnjaka Tratnik in Pajić

Grega Wernig
Za aktualnega državnega prvaka Tajfuna bosta že v soboto v prvi tekmi lige za prvaka proti Krki v Novem mestu, po pisanju spletnega portala kosarka.si, nastopila tudi Igor Tratnik in Marko Pajić.

Vrste šentjurskega kluba je na začetku tedna zapustil Dragiša Drobnjak, ki se tako še četrtič vrača v Krko, s katero se je pred dnevi razšel 26-letni Tratnik. 207 cm visoki krilni center, ki ima za sabo že pestro kariero, ki jo je začel v Grosupljem, dve leti pa je igral tudi na Islandiji, se je v lanski sezoni izkazal v dresu Zlatoroga, bo za Tajfun lahko igral že na sobotnem obračunu proti svojem zdaj že nekdanjim klubu.

Proti svojemu nekdanjemu klubu Krki pa bo v soboto igral tudi tri leta mlajši 204 cm visoki Pajić. Nekdanji slovenski reprezentant v mlajših kategorijah, igral je tudi na evropskem prvenstvu do 20 let v Sloveniji leta 2012, v zadnji sezoni zaradi poškodbe ni igral, pregled pri dr. Stanislavu Peharcu pa je pokazal, da se lahko vrne na košarkarska igrišča. Svojo pot je začel v Komendi, nadaljeval pa v Triglavu iz Kranja, Slovanu in Krki.

Značke: tajfun, drobnjak

Članki iz rubrike