Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 03.04.2024 20:18:24

Šenčur prekinil niz porazov

Luka Vovk
Košarkarji Gorenjske gradbene družbe Šenčur so v zaostali tekmi 22. kroga lige Nova KBM premagali LTH Castings s 85:74 (23:19, 48:40, 69:58).

GGD Šenčur je prekinil serijo treh porazov, LTH Castings pa je niz neuspehov podaljšal na štiri tekme. Hkrati je Šenčur s skupno enajsto zmago prešel v vodstvo v medsebojnih tekmah v tej sezoni z 2:1.

Varovanci trenerja Miljana Pavkovića so po izenačenih prvih 15 minutah odločilni obrat naredili v zaključku prvega dela in na začetku drugega. Z delnim izidom 16:2 so prišli do vodstva 54:40, ki ga gostje niso več uspeli izničiti. Nekajkrat so se približali na par košev zaostanka, bližje pa jih domači niso spustili.

Alen Malovčić je bil 26 s točkami prvi strelec tekme (met 7:15, 5 skokov), 15 jih je za domače dodal Jan Novak (8 podaj, 6 ukradenih žog), v vrstah gostov pa je bil v napadu najbolj razpoložen Kendall Robinson (23 točk, 8 skokov).

GGD Šenčur bo v naslednjem krogu gostil Hopse, nato ga čaka še gostovanje v Podčetrtku in domača preizkušnja s Šentjurjem, LTH pa bo najprej gostil Rogaško ter Kansai Helios ter redni del končal v gosteh pri Šentjurju in Iliriji.

Članki iz rubrike