mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Uredništvo
Uredništvo
0 12.06.2015 22:42:23

Dobrodošla, Ekipa SN!

Naslednja številka edinega slovenskega športnega časnika bo nekaj posebnega.

Igra naključij zna včasih postreči s sila zanimivimi scenariji. Eden takšnih se je zgodil tudi vsem tistim, ki vsakodnevno skrbijo za edini slovenski športni časnik. Ekipa je pred natanko letom dni postala Ekipa24. Pa se je leto obrnilo naokoli, in spet se je vse postavilo na glavo. In na boljše, če smemo dodati. Od sobotnega jutra dalje bo namreč z vami – Ekipa SN! Ne, to ne pomeni, da edinega slovenskega športnega časnika ni več. Je, in to še boljši. To si upamo trditi … Spet se vračamo na "velik" format, spet boste imeli med branjem več težav. Ampak, verjamemo, boste še precej bolj uživali.


Sobota, 13. junij 2015, bo z zlatimi črkami ostala zapisana v zgodovino slovenskega športa. In medsosedskih odnosov. Podrli smo meje, je naš slogan. Združili smo moči s hrvaškim športnik časnikom Sportske novosti in v duhu reka, da je v slogi moč, postali Ekipa SN. Ter še boljši, še bolj zanimivi in še bolj vredni branja.

Že v sobotni številni si lahko preberete marsikaj zanimivega, od dvojnega intervjuja z Goranom Obrezom in Zvonimirjem Bobanom kot tudi ekskluzivne črnogorske izpovedi Marka Tuška. Ki bo s svojimi besedami marsikomu segel do srca. Tukaj sta še Tina Maze in Janica Kostelić ter jasno vse o nedeljskem spektaklu v Stožicah – tekmi med Slovenijo in Anglijo. Prav temu obračunu smo posvetili tudi dodaten sladkorček, posebni prilogi, ki krasi prvo številko Ekipa SN in naslednjo od že tisočih, ki smo jih za vas pripravili kot darilo športu.

Članki iz rubrike