volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

uredništvo
uredništvo
0 28.08.2015 15:31:40

Pogoji sodelovanja v nagradni igri Zavarovalnice Triglav in Ekipe SN

Grega Wernig
Sodelujte v naši nagradni igri in preberite pogoje sodelovanja.

1. Kdo prireja nagradno akcijo
Organizator nagradne akcije je Salomon, d.o.o. Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, v nadaljevanju organizator, partner nagradne akcije pa je Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana, v nadaljevanju partner.

2. Kdaj nagradna akcija poteka
Nagradna akcija poteka od 29. 8. 2015 do vključno 3. 9. 2015 v športnem dnevniku EkipaSN.

3. Namen nagradne akcije
Namen nagradne akcije je promocija blagovnih znamk Ekipa SN in Zavarovalnica Triglav, revij organizatorja in drugih blagovnih znamk partnerja, pridobivanje naročnikov in baze potencialnih naročnikov, pospeševanje prodaje ter izvajanje trženjskega komuniciranja v okviru prej omenjenih medijev.

4. Potek nagradne akcije
V nagradni akciji lahko bralci športnega dnevnika Ekipa SN sodelujejo na sledeč način:
- Pravilno odgovori na vprašanje »Kdo bo prvi tekmec Slovenije na letošnjem EuroBasketu?«,
- izpolni kupon s pravilnim odgovorom in izpolnjenimi vsemi podatki in
- izpolnjen kupom s pravilnim odgovorom in izpolnjenimi podatki pošlje na naslov Salomon d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana-Polje

5. Vrste nagrad in načini pridobitve
V nagradnem skladu je 150 vstopnic za tekme EuroBasket v Zagrebu.
Izmed vseh prispelih kuponov bomo izžrebali 75 nagrajencev, ki bodo prejeli po dve vstopnici za eno izmed tekem prvenstva EuroBasket 2015 v Zagrebu.

6. Potegovanje za nagrade in določitev nagrajencev
Za nagrade v sklopu akcije se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v izboru sodelovali v razpisanem roku trajanja akcije in v skladu s Pravili nagradne igre – torej bodo na naslov, določen v 4. točki Pravil; poslali izpolnjen kupon s pravilnim odgovorom in zahtevanimi kontaktnimi podatki.
Žrebanje bomo izvedli v petek, 4. septembra na sedežu družbe Salomon, d.o.o. Ljubljana – na uredništvu športnega dnevnika EkipaSN, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje.

7. Seznam nagrad
75 x 2 vstopnici za eno izmed tekem prvenstva EuroBasket 2015 v Zagrebu.


8. Splošno o nagradah in sodelujočih kandidatih
Vsi izbrani kandidati izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka oz. e-poštnega naslova (brez navedbe domene e-poštnega naslova) na spletni strani www.ekipa.si, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali nikakršnega plačila ali denarnega nadomestila.
Nagrade ni mogoče zamenjati za denar. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da kandidat v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkaže svojo identiteto. V primeru, da kandidat tega noče storiti, izgubi pravico do nagrade in sodelovanja v akciji.
Če se posamezni kandidat na obvestilo o izboru za sodelovanje v akciji ne bo odzval ali pa se bo sodelovanju in nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade.

9. Kdo lahko sodeluje?
V nagradni akciji lahko sodelujejo vse polnoletne osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.
V nagradni akciji ne smejo sodelovati zaposleni (in njihovi družinski člani) v Salomon, d.o.o. in Zavarovalnica Triglav, d.d.

10. Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v nagradni akciji je, da udeleženec soglaša s pravili nagradne akcije.

11. Pravila nagradne akcije in kje se nahajajo
Pravila nagradne akcije so na vpogled dostopna na spletnih straneh www.ekipa24.si.

12. Uporaba osebnih podatkov
S sodelovanjem v nagradni igri vsak posamezni udeleženec nagradne akcije dovoljuje organizatorju, družbi Salomon, d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje in partnerju nagradne igre, družbi Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana, da kot samostojna upravljavca zbirke osebnih podatkov zbirata in obdelujeta njegove v sklopu predmetne nagradne igre posredovane in zbrane osebne podatke, za namene izvedbe nagradne igre, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za raziskave o uporabi storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, neposrednega trženja, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje e-novic in drugega reklamnega gradiva, do preklica privolitve. Udeleženec nadalje s sodelovanjem v nagradni igri daje privolitev, da si upravljavca zbirk osebnih podatkov njegove osebne podatke lahko medsebojno izmenjujeta za namen izvedbe nagradne igre, vključno z izbiro nagrajencev in javno objavo v skladu s temi Pravili. Nagrajenci nagradne akcije dodatno dovoljujejo, da zgoraj navedeni družbi javno objavita njihovo ime in priimek ter e-poštni naslov (brez domene e-poštnega naslova) na spletnih straneh www.ekipa24.si, na spletni strani www.triglav.si in www.triglav.eu ter v drugih medijih, vključno s profili na družabnih omrežjih (Facebook, Twitter, Pinterest), s katerimi družbi upravljata.
Za namene obveščanja udeleženec nagradne igre dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta, SMS, mobilni telefon in drugo. Udeleženci nagradne igre so seznanjeni, da lahko kadarkoli zahtevajo popravek, dopolnitev, blokiranje ali izbris njihovih osebnih podatkov, vpogled ali izpis njihovih osebnih podatkov iz baz posameznega upravljavca ali zahtevajo, da posamezni upravljavec trajno ali začasno, delno ali v celoti prenehata obdelovati njihove osebne podatke, in sicer z zahtevo, poslano bodisi na naslov: Salomon, d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, bodisi na naslov Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana. V kolikor želi udeleženec uveljavljati svoje pravice zoper oba upravljavca, mora poslati ustrezno zahtevo na naslova obeh upravljavcev. Upravljavca se zavezujeta z osebnimi podatki udeležencev nagradne igre ravnati v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

13. Preklic sodelovanja
Sodelujoči kandidati lahko kadarkoli prekličejo sodelovanje v nagradni akciji. Preklic sodelovanja sodelujoči kandidat zahteva pisno po pošti na naslov Salomon, d.o.o. Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje in s poslanim elektronskim sporočilom na naslov info@ekipa24.si. V tem primeru se sodelujoče tudi izključi iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni akciji. Enako velja v primeru, da sodelujoči kandidat zahteva izbris ali delno ali popolno prenehanje nadaljnje obdelave njihovih osebnih podatkov.

14. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne akcije. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeležence.
Komisija ima pravico iz nagradne akcije diskvalificirati kateregakoli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v nagradni akciji so končne.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni akciji: 28. 8. 2015.

Članki iz rubrike