Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 21.09.2015 08:58:18

Marsovec

Marsovec (The Martian), znanstveno fantastični film, posnet po istoimenskem romanu Andyja Weira, je najnovejša umetniška stvaritev režiserja Ridleya Scotta.

V filmu, ki so ga nekateri kritiki označili kot "enega najboljših letos", spremljamo zgodbo o astronavtu Marku Watneyju (Matt Damon), ki se znajde sam na planetu Mars, po tem, ko ga njegova posadka pusti za seboj, saj so bili prepričani, da je podlegel hudemu viharju. Watney se tako ob pičlih zalogah mora zanesti na lastno iznajdljivost, razsodnost ter smisel za humor da preživi in se domisli, kako Zemlji ter svojo posadki sporočiti, da je še zmeraj živ.

V nadaljevanju vam predstavljamo ekskluzivni video prispevek o filmu, v katerem spregovorijo režiser in producent Ridley Scott ter člani igralske zasedbe Matt Damon, Jeff Daniels ter Jessica Chastain.


"To je zgodba o preživetju. Skoraj kot znanstveno fantastična različica Robinsona Crusoeja," pove Ridley Scott, režiser in producent, ki se je za oskarja in nagrado Ceha ameriških režiserjev potegoval s filmi Black Hawk Down, Gladiator in Thelma & Louise, nazadnje pa je režiral filma Eksodus: Bogovi in kralji ter Prometej.

"V filmu igram človeka, ki je sam obtičal na Marsu. A vidimo tudi drugi aspekt, dogajanje na Zemlji," pove Matt Damon, oskarjev nagrajenec, ki je v filmu Marsovec upodobil glavni lik, astronavta Marka Watneyja.

Film MARSOVEC prihaja v kina po Sloveniji 1. oktobra, na ogled pa bo tudi v 3D tehnologiji.

Značke: film, marsovec

Članki iz rubrike