sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

db
db
0 01.12.2015 15:33:04

Pri Realu zaskrbljeni zaradi Cristianovih potovanj v Maroko

vszi
V taboru španskih podprvakov so zaskrbljeni zaradi pogostih potovanj prvega zvezdnika kluba in fotografij, ki se pojavljajo na družbenih omrežjih.

Cristiano Ronaldo se v zadnjih tednih vse bolj pogosto odpravlja v Maroko. Pri madridskem Realu so bili navajeni, da Portugalec proste ure izkorišča za trening ali regeneracijo, z nakupom reaktivnega letala, vrednega 19 milijonov evrov, pa so se navade zvezdniškega napadalca očitno malce spremenile.

Ronaldo je namreč v zadnjih tednih vsak prost dan izkoristil za pot v Severno Afriko, kjer obiskuje tesnega prijatelja, borca Badra Harija. Portugalčev reaktivec je ves čas na razpolago na letališču Torrejon de Ardoz, ki je le 15 minut oddaljeno od Realovega trening centra Valdebebas.

Napadalec, ki se je tudi letos uvrstil v finalni izbor za zlato žogo, je v Rabat pogosto letel tudi po večernem treningu in se nato še pravočasno vrnil za jutranjo vadbo ter tako vendarle spoštoval klubska pravila.



NEKATERI DVIGUJEJO OBRVI
S Harijem se Cristiano redno pojavlja na fotografijah po različnih družbenih omrežjih, v Madridu pa naj bi bili, po poročanju nekaterih španskih medijev, zaskrbljeni tudi zaradi vsebine podob.

Nogometaš in borec sta namreč fotografirana v objemu, med skupno večerjo, med kopanjem ... Vse skupaj naj bi v očeh nekaterih klubskih funkcionarjev škodovalo javni podobi Reala, katerega najbolj prepoznavni obraz je prav Cristiano.

Galerija

Članki iz rubrike