mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

pr
pr
0 15.06.2016 11:16:04

Chio Kettle Cooked čips: Slan prigrizek za tiste, z izbranim okusom

Ko sedite na terasi in zrete v morje, ko se družite s svojimi najdražjimi, s prijatelji gledate nogomet ali preprosto – ko bi nekaj slanega … Takrat je čas, da izberete prigrizek z dodano vrednostjo. Veste, kateri je najboljši?

Ko v poplavi prigrizkov najdete najboljšo izbiro
Poznate trenutek, ko stojite pred nabito polno polico slanih prigrizkov v trgovini, pa ne veste, kaj bi izbrali? Kako ponavadi izbirate? Na podlagi cene, okusa, privlačne embalaže ali kakovosti? Poznate razliko med najbolj okusnim in najbolj kakovostnim? Sedaj vam te razlike namreč ni treba poznati. Oboje, najbolj okusno in najbolj kakovostno najdete se skriva v imenu: Chio Kettle Cooked čips.

chio 2

Kdo ga obožuje?
Vsi! Chio Kettle Cooked čips je prva izbira, ko si zraven vina v dobri družbi, soka in prigrizka za malico ali zraven piva v družbi prijateljev zaželite malce crkljanja. Ker ima Chio vse, kar potrebujete v določenem trenutku. In ker od trenutka, ko ga boste okusili, ne boste več pristajali na compromise. Chio je samo eden!

Kje tiči skrivnost?
Vas zanima, kako se lahko takšen okus in takšna kakovost združita v eno? Chio pozna odgovor. Chio Kettle Cooked čips je ZARES ČVRST in POLNEGA OKUSA v primerjavi z drugimi čipsi. Njegova skrivnost je, da se pripravlja dlje časa v kotlu na nižji temperaturi kot običajni čips.

Chio je hrustljav, čvrst in edinstven
Chio Kettle Cooked čips pripravljajo kar 12 minut na 120 stopinjah Celzija, medtem ko se navadni čips peče približno dve minuti na 180 stopinjah Celzija. Tako Chio Kettle Cooked ohrani čvrstost, hrustljavost in tisti poln, intenziven okus, ki bo vas in vaše najdražje tako zelo navdušil. Rezine čipsa so debelejše in trše od običajnega čipsa. Chio Kettle Cooked čips je namreč debel kar 2,5 milimetra, medtem ko navaden čips ponuja debeline le 1,4 milimetra. In za piko na i: zaradi svoje edinstvene priprave ne vsebuje glutena.

chio 1

Več kot dovolj razlogov za najboljše
Smo vas prepričali? Sedaj poznate razliko in skrivnost polnega okusa, neustavljive arome in izjemne hrustljavosti. Zato boste naslednjič pred polno polico čipsov znali izbrati najboljšega. Brez kompromisov. Ker si to zaslužite. Razvajajte se ob čipsu Chio Kettle Cooked. V vsaki situaciji, tudi takrat, ko potrebujete prigrizek s priokusom prestiža.

Značke: čips, chio

Članki iz rubrike