mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

pr
pr
0 16.06.2016 15:40:42

Živijo, življenje

Pivovarna Union je z oglaševalsko kampanjo "Živjo, življenje" navdušila javnost, zdaj pa nas bo poskusila navdušiti še z inovativnim prevzemom citylightov.

Rdeča nit bi lahko bila "Z Unionom nazdravljamo življenju, prijateljstvu in spontanosti". Za kaj natančo gre? Najenostavneje povedano, pet bandov bo med seboj tekmovalo v improvizaciji, prepevanju in povezovanju z mimoidočimi.

Na Slovenski cesti, ob postajališču Pošta, bo pet mladih skupin ob izbranih dnevih s citylighta z improvizacijo opevalo mimoidoče in se borilo za svoje mesto pod soji žarometov. IMPERIJ, SUNSHINE & THE LOUD CLOUDS, MRFY, MAMA REKLA in DANDALION CHILDREN so skupine, ki se kalijo na naših in tujih odrih z avtorskimi skladbami in priredbami nam že znanih hitov. Tokrat jih čaka pravi glasbeni zalogaj, saj bodo poleg igranja svoje glasbe na samem mestu sproti pesnili še besedila o mimoidočih.

Kralj Matjaž

Zaključek akcije bo zmagovalno skupino postavil na oči celotne Slovenije. Z neposrednim prenosom iz Pivnice Union se bo skupina 5. julija od 19.40 vklopila v oglasni blok POP TV-ja in v živo odigrala glasbo za oglas "Kralj Matjaž" Pivovarne Union.

Ta enkratni in inovativni pristop k uporabi citylightov nam bo tokrat ponudil zabavo in popestril junijske popoldneve v središču Ljubljane. Prenos celotnega dogajanja bo potekal še na treh citylightih na Slovenski cesti in na spletni strani Pivovarne Union. Ob vsakem prenosu v živo bodo mimoidoče in tiste, ki bodo skupine podpirali, čakala posebna presenečenja, zato se vam zagotovo splača priti mimo ali oddati glas podpore na spletu.

Članki iz rubrike