Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

pr
pr
0 19.07.2016 11:07:22

Premagaj nasprotnika s svetlobno hitrostjo adidasovih kopačk

V sezoni 2016/2017 bomo na nogometnem igrišču priča presenetljivemu nadzoru in hitrosti, saj adidas predstavlja najbolj dinamične kopačke doslej.

Nova linija Speed of Light prinaša modele X16 PURECHAOS, ACE 16 PURECONTROL in MESSI 16 PUREAGILITY v edinstvenih odtenkih, ki nastajajo z lomljenjem svetlobe med poskusi na področju svetlobne hitrosti.

Najlažje in najbolj aerodinamične kopačke X16 PURECHAOS prihajajo v solarno rdeči barvi, ki simbolizira neverjetno zmogljivost pri visoki hitrosti. Vrhunski model opremljen z najsodobnejšim sistemom PURECUT SOCK, ki pokriva vezalke, omogoča popolno prileganje nogi in s tem še dodaten pospešek na nogometnem igrišču. V njih bosta prelomno hitrost na odločilnih tekmah naslednje sezone dosegala Gareth Bale in Luis Suárez.

adidas

Visokozmogljive kopačke ACE 16 PURECONTROL v udarni solarno rumeni bodo navdušile vse, ki iščete boljši oprijem in nadzor. Posebej zasnovan zgornji del, oblikovan iz revolucionarnega materiala Primeknit, se namreč ponaša s tehnologijo NON STOP GRIP (NSG) za neposredno kontrolo nad udarcem nogometne žoge. V prihajajoči sezoni bodo kopačke zavladale nogometnemu igrišču s spretnimi potezami priznanih nogometašev Paula Pogbe in Ivana Rakitića.

Navkljub njihovi izredni lahkosti vam bodo kopačke MESSI 16 PUREAGILITY zagotavljale neprimerljivo stabilnost in oprijem. V šokantno modrem odtenku bodo osupnile tako vse ljubitelje nogometne igre kot tudi predane navijače. Notranji sistem zavezovanja PURECUT SOCK in inovativni sistem SPRINTFRAME, oblikovana po navdihu najboljšega igralca Lionela Messija, pa bosta poskrbela, da boste nasprotnike pustili daleč za vami.

Kopačke iz kolekcije Speed of Light, njihova zmogljivost in barva bosta v novi sezoni nepogrešljivi tako na vseh odločilnih nogometnih spopadih po vsem svetu, kot tudi na domačih zelenicah.

Članki iz rubrike