Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

pr
pr
0 25.08.2016 12:36:28

Cirque du Soleil predstavlja Varekai. Prvič v Sloveniji!

Ko nemogoče postane mogoče! Eksplozivna zmes drame in akrobacij v spektakularni predstavi Varekai, ki si jo je ogledalo že več kot 10 milijonov ljudi po vsem svetu. Vstopnice v prodaji od 29. avgusta 2016.

Postanite del spektakla Varekai svetovno znane artistične skupine Cirque du Soleil! Dih jemajoči virtuozi, čarobna koreografija, preko 600 različnih kostumov nastopajočih! Zagotovite si svojo vstopnico za neverjetno predstavo, ki se bo v ljubljanski dvorani Stožice odvila 14. in 15. oktobra 2016. Vstopnice za enkratno življenjsko doživetje bodo na voljo na www.cirquedusoleil.com, Eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima od ponedeljka, 29. avgusta, dalje. Člani Cirque Cluba pa si lahko svojo vstopnico zagotovite že v petek, 26. avgusta. Cena vstopnic že od 35,00 evrov.

O predstavi Varekai
V globinah gozda na vrhu vulkana obstaja čudovit svet, kjer je vse mogoče. To je Varekai ... Z neba se spusti osamljeni mladenič in zgodba se lahko prične. V meglicah čarobnega gozda se pred njim odpre pisan svet, prežet s fantazijskimi bitji. Mladi mož odleti v nepozabno dogodivščino, na kateri spoznava čudesa ter skrivnosti sveta in uma.


Beseda Varekai (ver·ay·’kie) v romskem jeziku ciganov, popotnikov univerzuma, pomeni "kjerkoli". Produkcija, ki jo je režiral Dominic Champagne, se pokloni nomadskim dušam, duhu umetnosti cirkuške tradicije in vsem tistim, ki z neskončno strastjo iščejo pot, ki vodi v Varekai.

Predstavo Varekai v izvedbi Cirque du Soleil si lahko ogledate v terminih:
- Petek, 14. oktober // 20:00
- Sobota, 15. oktober // 16:30
- Sobota, 15. oktober // 20:00

Značke: varekai, stožice

Članki iz rubrike