Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

op
op
0 04.11.2016 11:13:07

Fit in trendi s Hervisom

Fitnes je kot svet športa v malem.

Lahko uporabljamo številne različne naprave, se udeležujemo skupinskih vadb ali pa treniramo sami, aktivnosti pa so prilagojene tudi različnim stopnjam fizične pripravljenosti posameznikov. Še posebej v hladnih mesecih je fitnes odličen kraj za oblikovanje postave in izboljšanje fizičnih sposobnosti. Ko kupujemo opremo je poleg kakovosti pomemben seveda tudi trendi izgled, saj smo vsi radi modno oblečeni ne glede na aktivnost. Hervis kot največji ponudnik športne opreme pri nas, v svojih trgovinah ponuja širok izbor fitnes opreme priznanih blagovnih znamk, kot so med drugim Adidas, Nike, Puma, Benger in Under Armour. S Hervisom se lahko oblečete v zadnje trendi modele športne opreme, od majic in hlač pa do obutve, narejene iz kakovostnih materialov in primerne za vsak tip stopala. Izberite top in hlače v ujemajočih barvah, za modni videz pa obujte izstopajoče superge v živih odtenkih. V Hervisu boste našli tudi vse fitnes pripomočke, kot na primer uteži, podlage, razne pripomočke za vodene vadbe, pa tudi vse naprave, s katerimi lahko opremite vaš privatni domači fitnes. S celostno ponudbo Hervis fitnes opreme boste vso zimo modni in fit.

XFACT_00_1609984_kettlebell _8kg

Bodite modna zvezda fitnesa
Tako kot se vsak dan radi lepo uredimo, smo tudi med rekreacijo lahko modno oblečeni in opremljeni. Vse potrebno za trendi videz od glave do pet najdete v Hervisu, kjer med drugim ponujajo vrhunske priznane znamke športne opreme, kot so Benger, Adidas, Nike, Puma, Under Armour in številne druge. Športnice boste navdušene nad raznoliko izbiro trendi vzorčastih, živobarvnih ali klasičnih črnih pajkic različnih dolžin, h katerim za popoln videz izberite top ali majico v kontrastnih živih barvah, ki bodo poživile duha in vam vlile dodatno energijo. Vsa oblačila so iz kakovostnih materialov, ki so zračna, telesu pustijo dihati in se v njih ne boste pretirano potili. Pika na i športne oprave pa so superge, ki naj bodo prilagojene za šport v notranjih prostorih, torej lahke, zračne in z nedrsečim podplatom za brezskrbno gibanje. V Hervisu boste zagotovo našli idealne superge za vaš tip stopala in aktivnost, s katero se najraje ukvarjate. Vaš modni videz pa bo v celoto zaokrožila športna torba, v katero boste spravili vso opremo, plastenko vode, telefon in ostale potrebščine. Hervis ponuja torbe različnih velikosti, stilov in barv, najbolj pa bo izstopala takšna z zanimivim potiskom.

Nike_02_1514150_or_Just-do-it-Matte

S pripomočki do boljših rezultatov
Vadba s pomočjo teže telesa je sicer učinkovita, a za intenzivnejše rezultate je priporočljiva uporaba raznih pripomočkov, ki mišice dodatno obremenijo. Hervis priporoča, da med izvajanjem vaj za večjo težavnost v roke vzamete majhne uteži ali velike za krepitev ročnih mišic. Pri treniranju trebušnih mišic ali zadnjice ter nog pa lahko dosežete boljše rezultate, če te vaje izvajate na veliki žogi, ki jih v Hervisu ponujajo v različnih velikostih. Vaje bodo intenzivnejše tudi s posebnimi fitnes trakovi, ki jih napnemo med rokami in nogami in poskrbijo za bolj čvrsto, sloko telo. Kondicijo si boste izboljšali s klasično kolebnico, ravnotežje, koordinacijo in moč pa pridobili s posebno desko za ravnotežje X-fact, ki je učinkovit, vsestranski in hkrati tudi izredno zabaven pripomoček, še posebej za vadbo doma. Vaje, ki jih morate izvajati na tleh, bodo veliko bolj udobne, če boste uporabili mehko podlogo iz kakovostnega materiala. Da pa po vadbi ne bi trpeli zaradi bolečih mišic je pomembno, da poskrbimo za primerno regeneracijo telesa. Hervis priporoča trenutno izredno priljubljen pripomoček, masažni valjček BlackRoll Standard ali Nike, ki s pomočjo lastne teže opravlja samomasažo, ob kateri se raztezajo mišice in odpravljajo mišični vozli ali nabiranje mlečne kisline. S ponudbo pripomočkov iz Hervisa bo vadba resnično učinkovita in prijetna.

Galerija
Značke: hervis, fitnes

Članki iz rubrike