Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

jk
jk
0 19.12.2016 11:44:11

Najboljše ideje za darila iz Hervisa

Zimski čas prinaša številne zabavne aktivnosti.

V veselem decembru se posvetimo svoji družini, se v prazničnem času obdarujemo, odpravimo na izlet ali smučanje. Tudi Hervis vam želi, da bi to zimo izkoristili, kolikor se le da, se nasmučali in poskrbeli za rekreacijo kljub hladnejšim razmeram. Hkrati pa je Hervis poskrbel, da v praznični nakupovalni mrzlici ne bi ostali brez idej za darila za svoje bližnje in je zato pripravil izbor najboljših izdelkov za obdarovanje in zimsko rekreacijo. Kot največji ponudnik športne opreme pri nas, v svojih trgovinah ponuja širok izbor zimske opreme priznanih blagovnih znamk, kot so Salomon, Adidas, Benger, Kilimanjaro, Nike, Elan, Under Armour, Timberland, Converse, Asics, Suunto, Polar, Kettler in druge. Hervis vas ugodno obleče od kape do čevljev. Tekači, čakajo vas super ponudbe za zimske tekaške hlače in majice, ter športne ure, da ne boste v zimskem času prikrajšani za svoj najljubši način rekreacije. Vsi izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov, v katerih se ne boste pretirano potili ali prehladili. Modne Adidas in Snoxx kape, narejene iz kakovostnih in toplih materialov, bodo razveselile in zaščitile ušesa vaših bližnjih tudi v najbolj nizkih temperaturah, dame pa bodo vesele trendi rokavic z mehko podlogo Ziener. Otroci pa bodo navdušeni, če jih bodo pod smrekico pričakale nove Elan smučke ali inovativno prevozno sredstvo, kot je skiro ali popularna električna rolka Xplorer. S Hervisom bodo prazniki polni veselih obrazov, zimske radosti pa tople in nepozabne.

ELAN_SI_2082993_OTROSKE_SMUCI_JETT_100_120_CMYK, 119,99 €

Varno in udobno na smuči
Ni hujšega, kot da celotne počitnice na smučišču zmrzuješ in samo čakaš, da greš domov. Hervis skrbi za to, da vam je vedno toplo. Zase, za dame in prijateljice izberite ultra tople rokavice znamke Ziener, ki so podložene s kakovostnimi, toplimi in mehkimi materiali. So nepremočljive in bodo vaše roke ohranile tople številne ure na prostem. Tople kape Adidas in Snoxx lahko nosite kot modni dodatek in so odlična ideja za darilo. Pa še zeblo vas ne bo! Za otroke Hervis ponuja varne in zabavne smučarske čelade, ki jih bodo vaši malčki z veseljem nosili, vi pa boste medtem brezskrbno skrkali kavo v dolini, ko bodo oni smučali. Elanove smuči so prava izbira za tiste, ki veliko smučate in želite kakovostne smuči zase in za vso družino. Za otroke ali odrasle, Hervis ima nekaj za vsakega!

Športna darila zase ali za svoje bližnje
Obožujete šport in pozimi ne želite biti prikrajšani za svojo športno rutino? Boksarska vreča Adidas s priloženimi rokavicami je idealna priložnost za rekreacijo doma. Po dolgem in napornem dnevu, se včasih prileže stres, ki ste ga nabrali čez dan, usmeriti kam drugam.

Obesite jo lahko kar v dnevno sobo in enostavno trenirate tudi pozimi. Sproščen stres vam bo dal nov zagon in mišice. Strastni tekači pa oblecite Craft tekaška oblačila in nadenite športno uro Sigma, Suunto ali Polar ter spremljajte napredek na vsakem koraku. Če vaš mož rad dviguje uteži ali pa bi si želeli da bi jih, mu za darilo kupite uteži. V Hervisu imate na voljo še veliko drugih fitnes naprav, ki so kot nalašč za zimske praznike. Hervis vam za popolno obdarovanje mlajših članov družine priporoča električno rolko Xplorer ali skiro Cygus. Z njimi bodo hitreje na cilju, poleg tega pa se bodo še izredno zabavali.

Več informacij na Hervis in na Facebook strani.

Galerija
Značke: hervis, trgovina, darila

Članki iz rubrike