Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 28.12.2016 11:51:57

Zlatko Dedić svoji Melisi uresničil sanje

fb
Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Zlatko Dedić je svoji ljubljeni Melisi, s katero imata dva otroka, uresničil dolgoletne sanje

Za novoletno darilo ji je podaril lepotni Salon lepote MD ("The word of beauty"), kot so ga poimenovali. Salon je v Kopru, kjer vas bodo prijazna dekleta, na kar dvesto kvadratnih metrih, razvajala z različnimi negami obraza in telesa, manikuro, pedikuro, depilacijo, ličenji za vse priložnosti, oblikovanje pričeske, pomlajevalnimi tretmaji, v solariju… Skratka, ponuja vse lepotne storitve na enem mestu. Ponudba združuje prestiž svetovnih lepotnih trendov z občutkom udobja in domačnosti. Salon lepote so uradno odprli včeraj, 27.decembra, zabave pa se je udeležila cela kopica znanih ljudi. Prišli so tudi Zlatkovi nekdanji soigralci v slovenski izbrani vrsti Samir in Jasmin Handanović, Valter Birsa, Branko Ilić, Zlatan Ljubijankić, Mišo Brečko, Mitja Viler in Bojan Jokić.

"Izpolnil sem obljubo svoji ženi, ko se je pred leti odločila, da je svojo kariero žrtvovala za mojo in odšla z menoj. Takrat sem ji rekel, da ji bom, če bom imel možnost, podaril največji in najlepši lepotni salon v Kopru. Včerajšnja zabava je bila res prava in vsem, ki so pripomogli k njej, se moram osebno zahvaliti. Zbralo se je ogromno pomembnih ljudi, prišli pa so tudi moji nekdanji soigralci," je povedal Dedić, ki trenutno igra v nemškem Paderbornu, kamor se vrača že 2. januarja.

Značke: zlatko-dedić, koper

Članki iz rubrike