900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 25.01.2017 10:09:23

Kopačke adidas ACE 17 PURECONTROL tudi v različici za igranje na ulici

Nove kopačke Blue Blast so narejene po meri profesionalnih nogometašev.
adidas je postregel s kolekcijo kopačk Blue Blast, ki je prilagojena različnim terenom igranja. Rekreativnim in profesionalnim nogometašem bodo poleg klasičnih kopačk za igranje na stadionu tako prvič pri nas na voljo tudi tehnično izpopolnjene kopačke za igranje na ulici in na umetnih podlagah. Prvi pri nas je najsodobnejše kopačke preizkusil adidasov ambasador in kapetan NK Maribor Marcos Tavares.

adidas Football je predstavil novo kolekcijo kopačk Blue Blast, v kateri bo vsakdo našel primerno obutev za teren, ki mu najbolj odgovarja za igranje nogometa. V njej se namreč nahajajo kopačke v treh različnih prilagoditvah: za igranje na stadionu (on-pitch), na ulici (street) ter na umetnih podlagah (cage). Vsem modelom so skupne napredne tehnologije, ki prinašajo udobje, stabilnost in boljšo kontrolo nad žogo.

Kopačke ACE 17 PURECONTROL za igranje na stadionu (on-pitch), na ulici (off-pitch)
Kopačke ACE 17 PURECONTROL za igranje na stadionu (on-pitch), na ulici (off-pitch)


V kolekciji, ki jo sestavljajo ACE 17 PURECONTROL, X16 in Messi 16, prednjači model ACE 17 PURECONTROL. Kopačka je zasnovana tako, da se zaradi zelo raztegljivega materiala popolnoma prilega nogi, hkrati pa tudi pri tveganih gibih poskrbi za potrebno fiksacijo stopala. Edinstven material Primeknit, iz katerega je izdelan celoten zgornji del kopačke, je opremljen z ultra tankim filmom Non Stop Grip (NSG), ki poskrbi za boljši oprijem in neposreden nadzor udarca, poleg tega pa prinaša popolno udobje že prvič, ko stopite na igrišče. Kopačka je dodatno okrepljena še z inovativnim sistemom Sprintframe za popolno stabilnost.

ACE 17 PURECONTROL Street z adidasovo tehnologijo blaženja BOOST™ je pri.._


Različica za igranje na ulici ACE 17 Street pa prinaša še eno revolucionarno novost - adidasovo tehnologijo blaženja BOOST™. Podplat je tako izdelan iz termoplastičnega poliuretana (TPU), ki zagotavlja maksimalen povratek energije pri vsakem koraku. Kopačke v modri barvi z rožnatimi detajli so izdelane iz materiala PRIMEMESH, ki poskrbi za še bolj udaren videz.

Z modelom X16 iz najsodobnejše kolekcije bo v prihajajočih tekmah zaigral tudi vijolični zvezdnik in kapetan NK Maribor Marcos Tavares.

Z modelom X16 bo zaigral tudi kapetan NK Maribor Marcos Tavares
Z modelom X16 bo zaigral tudi kapetan NK Maribor Marcos Tavares.


Poglej v svet popolnega nadzora (video): Kolekcija kopačk Blue Blast

Za več informacij obiščite adidas.com/football ali facebook.com/adidasfootball ali sledite @adidasfootball in se na twitterju pridružite pogovorom.

Kopačka ACE 17 PURECONTROL poskrbi za boljši oprijem in neposreden nadzo.._


O adidasovem nogometu
adidas je v nogometu vodilni na svetu. Je uradni dobavitelj in partner na najpomembnejših nogometnih tekmah na svetu, kot so FIFA svetovno prvenstvo, FIFA Pokal konfederacij, UEFA Liga prvakov, UEFA Evropska liga in UEFA evropsko prvenstvo. adidas je tudi sponzor najboljših svetovnih klubov, vključno s klubi Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich, Juventus, Chelsea in AC Milan. Nekateri od najboljših nogometašev, ki so prav tako na adidasovem seznamu, so Leo Messi, Paul Pogba, Gareth Bale, Thomas Müller, Luis Suárez, James Rodríguez, Diego Costa in Mesut Özil.

Značke: adidas, kopačke

Članki iz rubrike