Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.02.2017 15:39:37

Rio Ferdinand, kot ga še niste videli: Konec sveta, če ne igraš? Kaj pa umiranje za rakom ...?

Eden najboljših angleških obrambnih nogometašev Rio Ferdinand je iskreno spregovoril o svojem zapletenem družinskem življenju.

Ko je še igral, je bil Rio Ferdinand neizprosen borec. Sicer eleganten, a hkrati nepopustljiv obrambni nogometaš. Zato bo marsikdo presenečen nad tem, kako je nekdanji član angleškega velikana Manchester Uniteda javno razodel svojo dušo in brez sramu spregovoril o najtežji izkušnji v njegovem živčjenju. Leta 2013 je namreč ostal brez žene Rebecce, potem ko je slednja izgubila boj z rakom.

"Mislim, da nisem primerno žaloval. Nisem si dal dovolj časa, da bi se usedel, dal vse iz sebe in šel naprej. Nogometaši radi velikokrat govorimo o tem, kako hudo je, ko izpustiš pomembno tekmo zaradi poškodbe. Kot da bi bil konec sveta. Verjemite mi, da ni, sploh v primerjavi s tem, da izgubiš ženo in mamo svojih otrok zaradi raka. In to pri štiriintridesetih," je spregovoril 38-letnik, ki je v času ženine smrti še igral za Queens Park Rangers, nato pa nemudoma končal kariero in ni odigral niti ene tekme več.

Celoten intervju s Ferdinandom na temo smrti njegove žene in življenju očeta samohranilca, bo v kratkem predvajala britanska nacionalna televizijska postaja BBC.

ferdinand
vszi

Članki iz rubrike