Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
4 03.03.2017 06:03:06

Pravila nagradne igre za dres Elzana Jusufija

NKOlimpija.si
V nagradni igri, ki traja od 7. do 31. marca 2017, bomo med vsemi prejetimi izpolnjenimi kuponi, na katerih bo pravilni odgovor, izžrebali nagrajence in podarili nagrade.

V nagradni igri, ki traja od 7. do 31. marca 2017, bomo med vsemi prejetimi izpolnjenimi kuponi, na katerih bo pravilni odgovor, izžrebali nagrajence in podarili nagrade:
1. nagrada: Olimpijin dres Elzana Jusufija, 2. nagrada: majica, 3. nagrada: majica, 4. nagrada: majica, 5. nagrada: kapa, 6. nagrada: kapa, 7. nagrada: kapa.

Žreb nagrajenca bo v sredo, 5. aprila na sedežu družbe Salomon, d.o.o. Ljubljana - na uredništvu revije EkipaSN, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje.

Pravila nagradne igre:
Na žrebanju bomo upoštevali vse tiste kupone, na katerih bodo pravilni odgovori na nagradno vprašanje, ki je navedeno v tiskani izdaji revije Ekipe SN.

Upoštevali bomo vse kupone, ki bodo prispeli do vključno srede, 5. aprila 2017 do 12. ure.

Pogoj za sodelovanje je strinjanje s pravili nagradne igre. Razume se, da se s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči strinja s pogoji sodelovanja.


Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba ni možna. Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan sporočiti davčno številko. Akontacijo dohodnine v predpisani višini nosi nagrajenec.

Podelili bomo nagrade:
1. nagrada: dres, 2. nagrada: majica, 3. nagrada: majica, 4. nagrada: majica, 5. nagrada: kapa, 6. nagrada: kapa, 7. nagrada: kapa.

Nagrade niso prenosljive ali izplačljive.

V kolikor se na poziv izžrebanci ne odzovejo v roku 7 dni, se obvesti rezervnega izžrebanca. Žrebanje poteka naključno. Žrebanje komisija izvede v sredo, 5. aprila 2017.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo z zgoraj navedenimi pravili. Podjetje Salomon, d.o.o., Ljubljana ne odgovarja za morebitne napake v tisku in kvaliteto nagrad.

V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Salomon d.o.o., Ljubljana in njihovi najožji družinski člani.

Značke: jusufi, nagradna-igra

Članki iz rubrike