Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 28.03.2017 11:57:17

Nepozabni koncert uspešnic skupine Led Zeppelin s skupino LETZ ZEP

Najboljše, kar lahko v živo pri nas in v Evropi slišite od skupine Led Zeppelin v klubih!

Duh skupine je močno prisoten v skupini Letz Zep, ki jih boste po nekaj letih spet lahko videli in slišali v četrtek, 6. 4. 2017, ob 21. uri v Cvetličarni v Ljubljani. Celo Robert Plant je zanje dejal: "Šel sem na koncert in tam videl – sebe!" Nad njimi so navdušeni tudi Jimmy Page, Ozzy Osbourne, Steve Winwood, Janick Gers (Iron Maiden), v sloviti reviji Kerrang! pa so zapisali: "Boljši kot ponovna združitev Led Zeppelin." Na koncertu v Ljubljani boste lahko v živo slišali njihove uspešnice, kot sta rokerski Black Dog in Rock and Roll, prek akustičnih folk pesmi Gallows Pole in Babe I’m Going to Leave You do res kompleksnih melodij, kot sta skladbi Kashmir in že »ponarodela« Stairway to Heaven.

Sicer pa imajo Letz Zep v repertoarju več kot 50 pesmi skupine Led Zeppelin in s tem pokrivajo njihovo celotno diskografijo. V Cvetličarno se vračajo najboljše svetovne 'tribute to' zasedbe in ena od teh je zagotovo britanska Letz Zep 6. aprila! Letz Zep so pred leti že dokazali svojo kakovost in veljavo; kar vprašajte tiste, ki so jih že videli.

Skupina Letz Zep, Led Zeppelin 'tribute to' skupina, prihaja iz Anglije. Skupino so osebno priznali kot vrhunsko tudi nekateri člani skupine Led Zeppelin. Povabili so jih namreč tudi na nastop ob uradni predstavitvi zgoščenke Mothership v sloviti klub v Sohu v Londonu. Člani skupine so bili na turnejah z glasbeniki, kot so Ozzy Osbourne, Roger Daltrey, Steve Hackett, Dr. Feelgood in Uriah Heep, če jih naštejemo samo nekaj, in ravno to govori o resnični kakovosti glasbenikov, ki so člani skupine Letz Zep.

Vstopnice so v predprodaji že na voljo na Eventimu, na pooblaščenih prodajnih mestih in na www.eventim.si.

Značke: zep, koncert, glasba

Članki iz rubrike