Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 28.03.2017 12:37:34

Karavana #neukrotljivih Mustangov osvaja Ljubljano

Klemen Brumec
Pet neukrotljivih Mustangov bo v tednu 24. Avtosalona Slovenija svoj pravi duh prikazalo na ljubljanskih cestah in ulicah.

Vsak dan, od ponedeljka do sobote, med 7. in 18. uro, bodo neustrašni vozniki Mustangove karavane z domiselnimi preobrati, mimohodi, formacijami in nalogami ves čas zganjali vragolije in obračali poglede mimoidočih. Srečali jih boste v dobri družbi, z znanimi blogerji in svobodnjaki, na odbitih lokacijah in na najbolj obiskanih mestih. Prikazali vam bomo vse vidike Mustangovega značaja in značilnosti avtomobila.

PONEDELJEK
Za začetek karavane Mustanov nas je čakal prvi izziv. Mustang je s svojo #neukrotljivo falango potreboval udaren refren, ki bi izražal njegovo identiteto. Pri Mustangu se vse vrti okoli GLASU, MOČI, POSPEŠKOV in bolečih vratov tistih, ki se za njih obračajo. MUSTANG REFREN smo zaupali samo mojstru kovanja močnih rim 6 PACK ČUKURJU, ki je znal njegovo identiteto ULOVITI V NEKAJ VERZOV, in neponovljivemu Filipu Flisarju, ki je prijel za volan in tudi sam prispeval kakšno odbito besedo! Popoldne pa se je Flisar po obisku in dogajanju na Avtosalonu podal še na vožnjo s prodornim Cirilom Komotarjem. Le kakšno Komotar Minuto bomo spremljali na podlagi njune vožnje v karavani Mustang?

TOREK
V torek bo za karavano Mustang »rana ura zlata ura«. Po napeti tekmi Mustang vs. Pony, ki jo pripravljamo v sodelovanju z Radiem Antena, nas bodo kmalu razveselili slastni Žitovi sendviči izpod rok pridnih zaposlenih. A ker vseh zagotovo ne bomo mogli pojesti, bomo obiskali ljubljanske gasilce in jim prinesli malico. Ker so – preprosto naši junaki. In ker junaki vedno znova navdušujejo s svojo neustrašno naravo, jim bomo omogočili krog ali dva. Pšššt, menda se pripravlja tudi poseben izziv. Kot »krotilce« ognja jih bomo izzvali, da poskušajo ukrotiti neukrotljivega Mustanga.

mustang flisar2
Klemen Brumec

SREDA
V sredo bo dan za krasotne lokacije, ki ostajajo presenečenje. Najprej pa bomo morali Karavano Mustangov tudi najti. Prisluhnite Radiu Antena in se potegujte za novo – staro legendo, Ponyja. Nadaljevali bomo z lepotno blogerko in radijsko voditeljico Leo Filipovič, z umetniškim imenom Lepa Afna. Kaj nam pripravlja, nam bo razkrila kmalu, zanesljivo pa objavila tudi na svojih družbenih omrežjih. Karavana Mustang ji bo z veseljem sledila! Za dovolj energije bo tokrat poskrbel legendarni Hodok v Lepi Žogi, kjer bomo postali za trenutek ali dva, karavana Mustang pa bo svoje konje spočila na idilični lokaciji v Tivoliju. Prebudila nas bosta nadobudna skaterja Rok Bizjak in Nejc Ferjan, ki nas bosta popeljala na urbano skejtanje z Mustangom. Pustimo se presenetiti karavani Mustang.

ČETRTEK
V četrtek bomo budili študente. Grmelo bo. Močno. Se vidimo na Kardeljevi ploščadi? Radio Antena pa bo vreme napovedovala kar iz udobnega naslanjača ... Seveda ne, vreme bomo krotili z Jerico. Prisluhnite Radiu Anteni, tam vam podarjajo tudi vstopnice za 24. Avtosalon Ljubljana. Popoldne pa bo karavana Mustangov poskrbela za bleščeč prihod petih zimskih športnih junakov na njihov sprejem Smučarske zveze Slovenije na Kongresnem trgu: Ilke Štuhec, Filipa Flisarja, Jurija Tepeša, Petra Prevca in Boštjana Klineta.

mustang flisar 1
Klemen Brumec

PETEK
Če boste v petek zjutraj ostali brez prevoza, se vidimo na mestnih vpadnicah. Med 7. in 9. uro vam karavana Mustangov na LPP linijah mestnih vpadnic nudi brezplačen prevoz do Bavarskega dvora. Dobimo se na Barju, Dolgem mostu, Ježici, Stožicah, Studencu ... Dokler ne zakruli v želodcu in se karavana Mustangov znajde na ploščadi pred E.Leclercom, kjer nas že čaka slastnih deset hamburgerjev Lars & Sven. Boste prijavili svoj kolektiv? Preko FB Radia Antena bomo zbirali naročila za podjetja/agencije in med vsemi prijavljenimi izbrali eno podjetje. Kosilo bomo dostavili do 14.00. Dan bomo zaključili pred urbanim lokalom v mestu, Sputnikom. Pridite in se fotografirajte z nami.

SOBOTA
Na najbolj udaren sejemski dan bo karavana Mustangov nudila prevoz na sejem vsem, ki so se na vožnjo prijavijo vnaprej prek Radia Antena. Vsem bomo omogočili tudi brezplačen vstop na Avtosalon in drobno pozornost. Karavana Mustangov bo svoje moči ponovno nabirala v Mostecu, saj jo popoldne že čaka srečanje kluba V8 Club Slovenija na Ježici. Mustangi bodo nastopili kot posebni gostje in se dve uri družili z ljubitelji močnih žrebcev. Popoldne pa bo karavana svoj krog sklenila z zaključno formacijo in izbrane goste 24. Avtosalona Slovenija zapeljala kar do doma.

Značke: ford, mustang, flisar

Članki iz rubrike